Prylar | Joby lanserar nya tillbehör till action-kameror

Av den 11 mars, 2015

Joby, som är mest kända för sina smarta Gorillapod-stativ, lanserar nu ett Action Grip. Ett tillbehör som ger möjlighet till nya perspektiv vid filmning med kameror som t.ex.; GoPro®, Ricoh® och Sony®. Greppet kommer att säljas både löst och i kit med en förlängnings-arm (Pole).

Attraktionskraften hos action-kameror fortsätter att öka”, säger Kate Farmer, Brand Director hos Joby, ”och försäljningen väntas nå 9 miljoner enheter till år 2018”.

Vi vill ge användarna ännu fler möjligheter med sina kameror och nya Action Grip fungerar med alla action-kameror oavsett märke”.

Action Grip
Ett flytande handgrepp för att stillbilder och video. Greppet gör det enkelt att filma när man t.ex.; simmar, surfar eller dyker, utan att man behöver vara rädd att tappa sin kamera. Eftersom handtaget flyter även med monterad kamera och dessutom har en inbyggd handlovs-rem är det extra säkert.

Om man tar bort GoPro®-fästet kan vilken annan kamera som helst med vanlig standard kameragänga fästas.

I botten av handtaget finns ett lock, som om det tas bort, döljer en standardgänga för förlängningsarmar, så kallade ”poles”.

Action Grip & Pole
Är en komplett lösning som innehåller både Action Grip och en förlängningsarm på 49 cm. Denna pole är i aluminium och är också den flytande, och har en standargänga i botten, så att flera poles kan skruvas i varandra.

Pris och leverans
Både Action Grip och Action Grip & Pole finns för omgående leverans, och kostar enligt nedan:
Joby Action Grip. Ca-pris: 245: -, inkl. moms.
Joby Action Grip & Pole. Ca-pris: 345: -, inkl. moms.

Läs mer här >>

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login