Prylar | JBL lanserar sporthörlurarna JBL Reflect Mini

Av den 2 juli, 2015

JBL Reflect Mini är bekväma, superlätta och sportanpassade in-ear-hörlurar med JBLs fantastisk ljudkvalitet.

JBL lanserar nu sina minsta och lättaste sporthörlurar JBL Reflect Mini. De är speciellt designade för att vara så lätta som möjligt, sitta bekvämt i örat och samtidigt leverera ett kraftfullt soundtrack till träningen.

JBL Reflect Mini är en uppföljare till JBL Reflect som lanserades för ett år sedan. Precis som den första Reflect-serien erbjuder JBL Reflect Mini samma huvudsakliga funktioner i sin lilla lätta design. De är svettsäkra, har riktigt JBL-ljud och reflexer på sladdarna för att synas i mörkret – allt i mini format.

Eftersom JBL Reflect Mini är designade för sport gör de också det lättare att träna utan distraktioner, som när hörlurarna skaver eller faller ur örat. Hörlurarna är så lätta så att de inte ens känns i öronen, vilket gör dem särskilt bekväma under träningspasset. Oavsett om det är i gymmet eller i löparspåret så kan fokus nu ligga på prestationen istället för på hörlurarna. Det går även bra att byta de sportanpassade öronpropparna till standardproppar för att kunna använda hörlurarna efter träningen.

– För att fortsätta succén med vår nuvarande JBL Reflect-serie har HARMAN tagit saker och ting till nästa nivå genom att erbjuda nya Reflect Mini med JBL-ljud i den minsta och lättaste formen som finns tillgänglig för sporthörlurar, säger Michael Mauser, VD på HARMAN Lifestyle.

Modellen finns tillgänglig i fyra färger: röd, blå, grön och svart.

JBL Reflect Minis funktioner:
Superlätta
Svettsäkra
Två olika sorters öronproppar – sportanpassade och vanliga
JBL:s signaturljud
Sladd med reflex
Mikrofon med en-knapps-kontroll
Kompatibel med både Apple- och Android-enheter
5,8 mm dynamiska element

Pris och Tillgänglighet
JBL Reflect Mini kommer att finnas tillgänglig under sommaren 2015 till ett rekommenderat pris på 500 SEK.

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login