Prylar | JBL Charge 3 – perfekt till sommarens festivaler

Av den 22 juni, 2016

Solen och värmen är här igen och det innebär långa kvällar på terrassen, resor till stranden och picknick på landet. Det betyder också att sommarens musikfestivaler nu står för dörren.

Utöver tältet, campingstolen och sovsäcken är en trådlös högtalare ett måste för alla festivalbesökare som vill skapa den perfekta festivalupplevelsen i år. Men med det lite oförutsägbara svenska sommarvädret som skiftar mellan kallt, varmt, regn och sol krävs en tålig trådlös högtalare som klarar det mesta.

Nu har Harman lanserat den trådlösa och bärbara högtalaren JBL Charge 3, som är en vattentät och robust Bluetooth-högtalare med kraftfullt stereoljud i kompakt och elegant design. Högtalaren har ett kraftfullt 6000 mAh batteri som ger 20 timmars speltid och kan ladda smartphones och surfplattor via USB-porten. Med JBL Charge 3 är festen igång hela tiden oavsett om den är på festivalen, stranden eller terrassen.

JBL på Bråvalla Festival 2016
I år gör Harman lanseringen av Charge 3 extra speciell och blir officiell högtalarsponsor av årets Bråvalla Festival som hålls utanför Norrköping den 29 juni till 2 juli. Som sponsor kommer JBL att inrätta en Chill Area på festivalområdet, där kan besökare lyssna på skön musik och DJ:s som uppträder live. Det kommer dessutom att finnas ett JBL Gym, för festivalbesökare som vill uppleva hur musik och ljud påverkar träningsmotivationen. I samband med festivalen anordnar JBL även DJ-tävlingen JBL Mix To Win som pågår från 6 juni till 26 juni, och för besökare på festivalen finns Charge 3 högtalare att låna till sitt eget läger för att höja feststämingen ytterligare.

JBL Charge 3 funktioner

  • Bluetooth-streaming: Möjligheten att trådlöst ansluta upp till tre smartphones eller surfplattor, så man kan turas om att vara DJ.
  • 6000mAh Batteri: Inbyggt uppladdningsbart batteri som ger upp till 20 timmars speltid och som även kan ladda batterierna till smartphones och surfplattor via USB-ingång.
  • Mikrofon: Ring med klart och naturligt ljud från högtalarna genom att trycka på en knapp – tack vare högtalarens eko- och bullerdämpande mikrofon.
  • IPX7 vattentät: Det finns ingen anledning att oroa sig för regn eller andra typer av vätskor på högtalaren. Man kan till och med doppa Charge 3 i vatten utan att det orsakar några problem.
  • JBL Connect: Bygg din egen ljudanläggning och förbättra lyssnarupplevelsen genom att ansluta flera JBL Connect högtalare.
  • Robust hölje: Högtalaren är av hållbart material och har robust hölje, vilket gör att den tål det mesta.
  • JBL Bass Radiator: gör att du både kan höra och känna basen med dubbel passiv subwoofer.

Pris och tillgänglighet
JBL Charge 3 säljs till det rekommenderade cirkapriset 1 800 SEK och kommer i fem olika färger: svart, grå, blå, turkos och röd.

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login