Prylar | Jabra satsar på sportlurar för alla aktiviteter

Av den 14 augusti, 2016

Sommaren börjar lida mot sitt slut, det är hög tid att byta badkläder mot träningskläder. Jabra satsar i år på sportlurar inom olika områden, från löpning till träning för hela kroppen.

Jabras sportlurar finns i flera olika modeller och utseenden. Allt för att möta de behov som olika utövare kräver. Med Jabras inbyggda tränare får man motivationen i rätt riktning för att verkligen komma igång efter semestern.

Jabra Sport Pulse är optimerad för löpare. Lurarna har inbyggd pulsmätare och inbyggd coach. Dolbyljudet höjer motivationen och med hjälp av Jabras sportapp har man hela tiden tillgång till massor av personliga data som hjälper till att förbättra resultaten.

Jabra Sport Coach är optimerad för cross training. Med hjälp av Sport Life-appen kan man välja mellan 40 olika övningar. Sport Coach har också inbyggd skräddarsydd coachning och en TrackFit rörelsesensor som mäter distans, hastighet, kadens och kaloriförbränning.

Jabra Sport Pace är optimerad för fitnessträning. De har högklassigt ljud och ergonomi. De klarar svett och är vädertåliga. Med dessa lurar kan man planera, spåra och analysera en rad olika workouts.

Jabras sportlurar är alla trådlösa, vädertåliga och utvecklade för att ge intelligenta ljudlösningar med högklassigt ljud för samtal och musik. Intelligensen ligger i att man kan sköta samtal, musik och media med en enda enhet. Enligt Jabras egen undersökning(*) vill 79 procent ha en hörlur för både samtal och musik.

Lurarna är anpassade för sportentusiaster och aktiva livsstilar. Pulsmätare, rörelsesensorer och Jabras Sport Life-app hjälper till att öka prestationerna. Jabras app har optimerade verktyg för planering och övervakning av träningen. Lurarna fungerar lika bra för vanliga motionärer som för triatleter.

Ca priser:
Jabra Sport Pulse – 1 900 kr
Jabra Sport Coach – 1 500 kr
Jabra Sport Pace – 1 000 kr

Jabras sportlurar säljs hosTeknikmagasinet och NetonNet i Örebro!

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login