Prylar | Jabra Halo Free sitter säkert

Av den 8 september, 2016

Jabra, som ingår i GN Netcom, satsar med nya Halo Free på trådlösa lurar med ljud i toppklass som samtidigt sitter säkert på plats. Det är mycket enkelt att koppla mellan samtal och musik och lurarna kan styras med rösten med Siri eller Google Now.

Jabra Halo Free är nya trådlösa bluetooth-lurar för aktiva livsstilar. Det finns tre olika metoder att sätta fast lurarna för att de ska passa de allra flesta vad man än gör. De senaste produkterna i Jabras Halo-familj är gjorda för en rad olika användningar.

Ring och svara – när som helst, var som helst
Med Jabra Halo Free får man friheten att trådlöst kunna använda telefon, musik och medier via hörlurarna. Med ett tryck aktiveras röststyrningen Siri eller Google Now för att ringa eller boka möten. Jabra Halo Free läser också upp e-mail, sms, meddelande från sociala medier och kalendernoteringar.

Kristallklara samtal
Jabra Halo Free är damm och vattentäta och med den nya mikrofonen fungerar lurarna i alla väder. Med hjälp av 8 mm högtalare får man en djup bas och klara toner som ger en förstklassig ljudupplevelse både när det gäller samtal och musik.

Anpassningsbara
Lurarna går att bära på tre olika sätt med hjälp av proppar, hakar eller vingar som passar för både samtal och musik. Jabra Halo Free sitter kvar säkert och bekvämt vad man än gör. Och när de inte används hängs de bara bekvämt runt nacken.

Jabras Halo-serie har tagits fram för aktiva livsstilar. Ett bra ljud är viktigt för både musik och telefonsamtal i en och samma produkt. Det är viktigt att enkelt kunna koppla mellan arbete och privatliv, lösningar som våra produkter erbjuder, säger Calum MacDougall, Senio Vice President på Jabra.

Jabras Halo-serie har utvecklats med hjälp av GN-gruppens ljudexpertis. Hörlursserien består av Jabra Halo Smart som ledande produkt och Jabra Halo Fusion och Jabra Halo Free som olika varianter att bära lurarna ochtoppljud för en aktiv livsstil.

  • Ca pris inkl moms: 800 kr
  • Introduktion: I slutet av september 2016

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login