Prylar | Garmin® Approach® X40 – testvinnare

Av den 4 augusti, 2016

wareable.com har precis genomfört ett stort golftest där deras avsikt är att komma fram till vilken bärbar golfprodukt som är den mest användbara just nu och som gör störst skillnad för ditt spel. På första plats kommer Garmins golfklocka Approach X40 och på tredje plats Garmins svingsensor TruSwing™.

Testpanelens bedömning av Approach X40 låter så här: Sleek, multisport friendly and powerful on the course with adequate post-round data, the Garmin Approach X40 is a golfing powerhouse.

– Det är fantastiskt kul att wareable.com gillar våra nya golfprodukter, säger Marcus Bjärneroth, Marknadsdirektör på Garmin Nordic.

– Att ta två placeringar av fem i deras test varav en är förstaplatsen visar att vi har lyckats mycket bra med vår produktutveckling även inom golf-segmentet.

Garmin har tillverkat Golf-klockor i 5 år. Många modeller har lanserats och Approach X40 är det senaste tillskottet i Garmins Approach-familj. Approach X40 är ett elegant golfarmband som levereras förprogrammerad med 40 000 internationella golfbanor och visar avstånd till framkant, bakkant och mitten av green, layups, doglegs samt hinder som bunker och vatten. Dessutom visar den greenens utformning med möjlighet till manuell flaggplacering.

Förutom alla golffunktioner gillar wareable.com även att den har avancerad aktivitetsmätning, Elevate™ handledsbaserad pulsmätning och uppkopplade funktioner som smartaviseringar och automatisk överföring av dina spelresultat till Garmins community Garmin Connect.

TrueSwing ger dig avancerade mätvärden på din swing direkt på skärmen i din Approach-klocka för enkel analys bara några sekunder efter varje utslag. Genom att få svingdata presenterad direkt på din handled kan du hålla dig fokuserad och minska oönskad distraktion vilket gör swing-träningen mycket bekvämare och effektivare.

Testet i sin helhet finns att läsa här>>

Prylar
Örebroguiden

 

You must be logged in to post a comment Login