Prylar | Fyra måsten till köket denna säsong

Av den 7 april, 2015

Gör dig redo för sommarens fester med färskpressad juice, en skål med hemmagjord glass och festliga kakor! Dessa maskiner kommer definitivt att göra ditt liv i köket enklare.

Även om vi spenderar mer tid utomhus när vädret är varmt och solen skiner förbereder vi ändå den goda maten inomhus. Och när varje minut i solen räknas behöver du verktyg du kan lita på, allt för att få mer tid till att njuta av den varma sommaren utanför köksdörren.

Det är då dessa fyra måsten från Bosch kommer väl till hands.

Det ultimata köksverktyget i din vardag
Tillgänglig i flera trendiga färger är MUM5 både häftig på köksbänken och din bästa vän när det gäller matberedning. Den prisbelönta designen har en något retrokänsla, men funktionaliteten av maskinen är definitivt inte gammaldags. Med flera utmärkelser har denna maskin fått ett rykte som både pålitlig och bra valuta för pengarna. Med tillbehör som mixern och glassmaskinen, kommer denna köksassistent hjälpa dig att förbereda hela måltiden, från förrätt till dessert. (Rek. pris 3590 SEK)

Händig hjälp
När tiden är knapp och du bokstavligen behöver vispa ihop något, är elvispen MFQ4030 en riktig pärla. Alltid redo för action, med en låg ljudnivå och en snygg och cool design i flera färger. Med innovationer som FineCreamer-vispen och sin motor på 500 W motor står den sig definitivt mot de större köksmaskinerna, och med sitt ergonomiskt formade ”soft touch”-handtaget är den lätt att manövrera. Det är ingen överraskning att denna elvisp från Bosch har gjort väldigt bra ifrån sig i flera konsumenttester, inklusive en ”Bäst i test”-titel i Icakuriren. (Rek. pris 790 SEK)

Den hårt arbetande stavmixern
Skulle du tro att en stavmixer av denna storlek har 12 olika hastighetsalternativ, en 800 W motor och tillräckligt med tillbehör för att omvandla den till en fullt fungerande matberedare? Och att den blandar, hackar och skivar med minsta möjliga buller? Tro det, för det gör den. Helt nya Bosch MSM881X2 är som en schweizisk armékniv för köket. Med Kubixx tärningsskärare har du en läcker och hälsosam fruktsallad klar på nolltid, medan turboläget ger dig extra kraft när det behövs. Och hemlagad majonnäs? Det kommer du också att få hjälp med. (Rek. pris 1990 SEK)

Hemlagad, hälsosam och återfuktande juice
De senaste åren har utvecklingen av juice banat sin väg in i våra hem. Men processen att göra juicer som boostar hälsan har aldrig varit så enkelt som nu. Med sitt 84 mm inmatningsrör kan du nu med Bosch MES4000 råsaftcentrifug göra juice av frukt och grönsaker som inte har skivats till mikroskopiska bitar. Med hjälp av den professionella och keramiska kniven arbetar 1000 W motorn sig även genom hårdare grönsaker. Där andra centrifuger bara ger dig en liten mängd färdig produkt i taget, serverar MES4000 upp till 1,5 liter juice på en gång. Och för alla som har försökt att rengöra en juicepress för hand: alla delar av denna ”Bäst i Test” – Bosch juicer går rakt in i diskmaskin. (Rek. pris 2190 SEK)

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login