Prylar | Flaggskeppsdödaren Honor 8 från Huawei lanseras i Sverige

Av den 27 augusti, 2016

Idag lanseras flaggskeppsdödaren Honor 8 – telefonen som skakat om världen med sin prisvärdhet, starka batteritid och kraftfulla kamera. Honor 8 är särskilt utvecklad för att passa det digitala liv som morgondagens smartphone-konsumenter lever. Honor 8 går att köpa i Sverige från och med den 26 augusti, till rekommenderat pris 4490 SEK.

”Vi uppmuntrar alla att vara modiga – att våga testa någonting de kanske inte gjort förut. Att skapa, dela och engagera. Att våga pröva någonting nytt. Honor skapar smartphones som utmanar, för människor som vågar utmana.”, säger Yanmin Wang, CEE & Nordics Region Consumer Business Group President at Huawei.

Material av högsta klass och exklusiv design
Mobilen är innesluten i 15 lager av noggrant slipat glashantverk vilket ger den en elegant design. Lagren skapar ljusreflekterande effekter och gör att telefonen verkligen sticker ut. Med sin nätta 5,2 tums design och diamantslipade kanter ligger telefonen perfekt i handen.

Två bakre kameror ger professionella bilder
Precis som de föregående modellerna har telefonen en 12MP kamera med dubbla linser på baksidan. Med en RGB och en monokrom sensor fångar kameran upp mer ljus, färg, detaljer och levererar en skarpare bildkvalitet. På mobilens framsida finns en 8MP kamera.

Smarta funktioner nås via fingertopparna
3D fingeravtryck ger en blixtsnabb kontakt med telefonen och en upplåsning på bara 0,4 sekunder. Du får enkel och smidig åtkomst till appar genom denna Smart Key.

Batteri
Mobilen har ett 3000mAh batteri och dess innovativa snabbladdningsteknik gör att enbart 10 minuters laddning räcker till två timmars telefonsamtal eller sex timmar från musikspelaren.

Ett kraftpaket i handen
Mobilen är byggd med ett Kirin octra-core CPU-chipset som innehåller en i5 co-processor, vilka jobbar parallellt för att öka hastigheten, responstiden och maximera batteritiden.

Modeller, färger och pris
Honor 8 Standard 32gb kommer i färgerna Sapphire Blue, Pearl White och Midnight Black. Rekommenderat konsumentpris är 4490 SEK. Säljstart för Honor 8 är fredag den 26 augusti.

Honor 8 Premium 64gb kommer i färgen Gold, med möjlighet till dubbla SIM-kort. Rekommenderat konsumentpris är 4990 SEK. Säljstart för Honor 8 Premium i Sverige under slutet av september månad.

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login