Prylar | DS Stella- Elegant och glänsande

Av den 4 augusti, 2015

Den senaste versionen av CERTINA DS Stella tillför en modern känsla till en utsökt klocka som nu också är utrustad med den mycket exakta Precidrive™rörelsen.

En avsiktligt öppen och glänsande design på urtavlan förenar silverfärgade ytor och ett mycket feminint band av pärlemor runt ett centralt placerat område med solstråleprägling. Det ger ett elegant och mycket originellt utseende. På pärlemorytan är snygga och klassiska romerska siffror och indexering i gul PVD varsamt placerade och visar tiden genom safirglaset som är utrustat med ett antireflexskikt på båda sidorna.

En snedställd ytterkant som ger designen ett visuellt djup pryds av tolv utsökta Top Wesselton-diamanter som markerar varje timme. De gracila och mjukt rundade tim- och minutvisarna i gul PVD är behandlade med Superluminova, som också finns i form av ett litet öga på den centrala sekundvisaren. Det stora datumfönstret finns vid siffran tre.

Boetten i tvåfärgat, polerat rostfritt stål 316L har en smal infattning i samma gula PVD som används för andra delar på DS Stella och en boettbaksida som är dekorerad med CERTINA:s historiska sköldpaddslogotyp.

Klockan är vattentät upp till ett tryck på 10 bar (100 m) och är självklart utrustad med det välkända CERTINA DS-konceptet. Den har ett femradigt, tvåfärgat gult PVD-armband i polerat rostfritt stål med ett fjärilsspänne med dubbel knappfunktion, som harmonierar perfekt med boetten. Det är en oerhört feminin klocka med ett utseende som är helt oemotståndligt.

Tekniska data
Rörelser/Funktioner: Tillverkad i Schweiz ETA F06.461 Quartz Precidrive. Timme, minut, central sekund, stort datum.
Boett: Tvåfärgad gul PVD/polerat rostfritt stål 316L. 31,6 mm diameter. Boettbaksida med sköldpaddslogo.
Urtavla: Silverfärgad mitt med solstråleprägling och ett omgivande band av pärlemor Silverfärgad, snedställd ytterkant med tolv Top Wesselton-diamanter, VS-SI 8/8, 0,048 karat. Gul PVD i visare, romerska siffror och indikering. Superluminova på timme-, minut- och sekundvisare
Vattentäthet: Vattentät upp till ett tryck på 10 bar (100 m)
Glas: Safirglas med antireflexskikt på båda urtavlorna
Armband: Tvåfärgad gul PVD/polerat rostfritt stål 316L med femradigt armband i rostfritt stål och fjärilsspänne med dubbel knappfunktion.
Specificitet: DS-koncept (Double Security)

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login