Prylar | Designa din egen Suunto sportklocka

Av den 7 december, 2015

Suunto presenterar nu det nya online-verktyget Suunto Customizer, som gör det möjligt för användare att skapa unika, personliga sportklockor. Customizer lanseras med Ambit3 Peak och Ambit3 Sport och användare kan välja sina favoritfärger och favoritmaterial för i princip alla synliga delar på klockan.

Det breda utbudet av designdetaljer möjliggör tusentals unika kombinationer. Eftersom du kan gravera in ditt namn känns klockan som en del av dig så fort du sätter på den.

– En del människor gillar löpning och bergsklättring, andra föredrar triathlon och cykling – idrottare finns i alla färger och former, och nu gäller det även deras sportklockor. Våra användare av Ambit-kollektionen har länge kunnat anpassa sina klockors funktioner efter eget behov. Våra användare skapar också innehåll, utvecklar appar och delar sina träningsprogram påmovescount.com, så anpassningsverktyget är en naturlig fortsättning för oss, säger Janne Kallio, Performance Business Digital Lead på Suunto.

Få inspiration av dina favoritidrottare och skapa en design som inspirerar andra
Designade klockor som skapas och sparas av användarna visas i designgalleriet – en stor databas av unika designer som kan beställas. Användarna kommer även att kunna rösta fram sin favoritdesign – varje månad uppmärksammas den design med flest röster som Månadens design.

I designgalleriet finns dessutom inspirerande designer som skapats av Suunto-ambassadörer. Även de går att beställa. Ambassadörskollektionerna sparkas igång med designade klockor av den spanske traillöparen och skidäventyraren Kilian Jornet och av den svenska triathleten Åsa Lundström.

Anpassa en sportklocka till ditt lag
Med Suunto Customizer kan även hela lag skapa en egen design. Välj de färger och detaljer som symboliserar ditt lag och gör designen komplett med ditt lags namn. Spara designen i designgalleriet, lägg till bilder och en beskrivning av ditt lag, och dela verket med dina lagkamrater.

Alla anpassade klockor tillverkas för hand i enlighet med kundens design på Suuntos produktionsanläggning i Vanda i Finland. Leveranstiden är två veckor från beställningsdatumet. Kolla in verktyget Suunto Customizer här www.suunto.com/customize eller titta på färdigdesignade klockor i designgalleriet www.suunto.com/designgallery.

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login