Prylar | Braun lanserar mixerstav med purétillbehör

Av den 16 september, 2015

Med hemlagad mat gjord från grunden slipper man oroa sig för onödiga tillsatser och konserveringsmedel i den färdiga rätten. Istället garanteras man en fräsch, hälsosam och nyttig måltid.

Nu lanserar Braun sin mest mångsidiga stavmixer någonsin – MultiquickMQ5007. Den blandar, mixar och skär i ett rasande tempo. Dessutom har den ett mycket praktiskt puré tillbehör.

Med puré tillbehöret kan du snabbt och enkelt själv tillaga dina puréer, mos, soppor, barnmat och såser.Med den patenterade Powerbell-tekniken, som är formad som en bjällra, undviks skvätt och spill samtidigt som de vassa bladen i rostfritt stål garanterar ett fint och jämt resultat.

Den kraftfulla mixerstaven på 750 Watt har ett ergonomiskt handtag och går att få i färgerna vitt och grått. Mixerstaven har 21 olika hastighetsnivåer och ett variabelt styrhjul som gör det möjligt att justera hastigheten med bara en hand. Med mixerstavens turboknapp kan man finjustera resultatet jämt. Med stavmixern medföljer en 0,75 liters blandkanna, purétillbehör och ballongvisp. Alla skärblad är i rostfritt stål och tål maskindisk.

I Multiquick 5-serien ingår ytterligare två varianter av stavmixrar. Med MQ5137 medföljer utöver puré tillbehöret även ett hacktillbehör som på några sekunder hackar kött, hårdost, nötter, örter och rotfrukter. Med MQ5177 medföljer också en matberedare och ett speciellt skärblad som skivar potatis och andra rotfrukter till pommes frites-form.

Stavmixrarna säljs hos de stora elektronikkedjorna och kostar ca.
MQ5007 749 SEK
MQ5137 995 SEK
MQ5177 1349 SEK

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login