Prylar | Bosch lanserar marknadens tystaste mixer

Av den 20 september, 2015

Bosch lanserar nu SilentMixx, mixern som har en ljudnivå lägre än 70 decibel, vilket är mindre än den normala samtalstonen.

SilentMixx blir således en vän i köket – som knappast ger dig huvudvärk när du gör din morgonsmoothie.

Bosch SilentMixx är mixern som har all den kraft du behöver för att kunna servera en energirik frukost eller en lunch fylld med vitaminer, med egenskapen att den låter väldigt lite, till och med lägre än den vanliga samtalstonen.

– Människor är väldigt känsliga för oljud direkt när de har vaknat och våra undersökningar visar alltid att konsumenterna vill ha köksapparater som ger så lite buller som möjligt, säger Johan Wegelius, kategorichef Matberedning.

Bosch har redan lyssnat till konsumenternas önskemål med fler innovativa hushållsapparater, som exempelvis lanseringen av den tystaste dammsugaren på marknaden. Den senaste av innovationer är nya Bosch SilentMixx, som förutom att vara den tystaste mixer på marknaden, är utrustad för att hantera både iskalla och kokande varma vätskor. Som en extra bonus är den också lätt att rengöra.

“Minskat motorljud och en innovativ kanna som styr flödet av vätska för att minska buller är kombinationen som ger dig en väldigt tyst kökspartner, säger Angela Gustafsson Reden, Sales marketing manager, BSH Home Appliances Nordics.

Pris
MMB42G0B Pris 899 SEK
MMB42G1B 949 SEK
MMB65G0M 1290 SEK
MMB64G3M 1490 SEK

Egenskaper
Marknadens tystaste mixer
Stark motor
Kannan klarar av både iskalla som kokande varma vätskor
Lätt att rengöra

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login