Prylar | B&O PLAY lanserar ny trådlös hörlur med touch-gränssnitt

Av den 15 oktober, 2015

B&O PLAY by Bang & Olufsen lanserar i dag BeoPlay H7, den senaste medlemmen i företagets populära hörlursserie. BeoPlay H7 är trådlös, ger upp till 20 timmars speltid med det laddningsbara batteriet och erbjuder en kombination av snygg estetik, lyxiga material, ett touch-gränssnitt i aluminium och överlägset ljud.

BeoPlay H7 erbjuder oöverträffad frihet och flexibilitet genom att kombinera bekvämligheten från den klassiska heltäckande hörluren BeoPlay H6 med den trådlösa tekniken från den kritikerrosade BeoPlay H8. Det här är därmed en idealisk hörlur för modernt storstadsliv och den perfekta musikaliska följeslagaren när du arbetar, reser eller kopplar av.

”BeoPlay H7 tilltalar musikälskare som vill ha de bästa produkterna som erbjuds på marknaden. De är kompromisslöst innovativa, följer inga gränser och är alltid i farten – och förväntar sig detsamma från de hörlurar de väljer”, säger Henrik Taudorf Lorensen, vd för B&O PLAY.

”Varje komponent i BeoPlay H7 är noggrant genomtänkt utan hänsyn till traditionen i fråga om funktion, material och detaljer. Tillsammans bildar de en meningsfull helhet som är större än summan av de enskilda komponenterna”, förklarar designern Jakob Wagner.

Perfekt ljud utan sladdar
Med BeoPlay H7 får du Bang & Olufsen Signature Sound, som alltid återger källan på ett naturtroget sätt – oavsett om du använder den med eller utan sladd – och överlägsen passiv brusreducering tack vare heltäckande öronkåpor med memoryskum och mjukt lammskinn.

Laddningsbart och utbytbart batteri
BeoPlay H7 innehåller effektiv batteriteknik med upp till 20 timmars trådlös speltid, och glömmer du att stänga av den aktiveras den intelligenta batterisparfunktionen efter 15 minuter.

Intuitivt touchgränssnitt i aluminium
Genom enkla gester på den tryckkänsliga öronkåpan i aluminium kan du styra musiken och besvara samtal även när du bär vantar.

Åldras med skönhet
Allt på BeoPlay H7 kretsar kring komfort och om att resa med stil – från gränssnittet i anodiserat aluminium till det mjuka lammskinnet på kåporna. Materialen åldras vackert – ju mer du använder hörluren, desto mer patina och personlighet får den.

En fullständig presentation av BeoPlay H7 finns här>>

Tilgänglighet:
BeoPlay H7 kostar SEK 4.199.
BeoPlay H7 kommer att erbjudas i följande två färger: Svart och naturell.
Finns i Bang & Olufsen-butiker, på www.beoplay.com och i utvalda designbutiker och varuhus från den 15 oktober 2015.

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login