Prylar | Avancerad teknologi och enkel användning i kampen mot myggen

Av den 31 juli, 2015

Myggor kan lätt förstöra både sömn och trädgårdslunch. Silverlines heltäckande sortiment avskräckare från Pest Control gardenSystem ger dig en myggfri sommar både inne och ute.

Med den innovativa och egenutvecklade tekniken Silverline A-UVA™, lockas myggorna effektivt till avskräckaren där de sugs in en behållare och torkar – enkelt, hygieniskt och helt utan gifter.

Mygg & Insektsfritt 100 IPX4™ använder A-UVA-tekniken för att locka till sig mygg och andra insekter. Avskräckaren är Med ljussensorn LightSense™ är Mygg & Insektsfritt alltid aktiv då den automatiskt startar när mörkret faller och stängs av när det ljusnar. Plugga bara in i vägguttaget och du har en aktiv avskräckare. Mygg & Insektsfritt 100 IPX4™ är klassad för utomhusbruk och tål väta och regn.

I Mygg & Insektsfritt 25™ finns samma innovativa teknik, för användning i uterum och andra fuktskyddade utrymmen.

Avskräck med ljud
Myggfritt 230V™ håller myggen borta inomhus med hjälp av ultraljudsteknologin A-Frequency™, helt utan gifter. Enkel att använda – bara att sätta i eluttaget för omedelbar avskräckning i till exempel sovrummet. För personligt bruk finns den mindre Myggfritt Mobil™. Häng den runt halsen och håll myggen borta med ultraljud. Drivs med batteri.

Med Silverlines serie avskräckare önskar vi en myggfri sommar – utan gifter eller risk för resistens hos insekterna.

Fakta om myggor:
I världen finns det omkring 30 000 arter av myggor, 2 500 av dem finns i Sverige. Den vanliga stickmyggan har de flesta av oss haft kontakt med. Hanarna dricker nektar från blommorna medan honorna behöver dricka blod från människor och andra varmblodiga arter för att kunna lägga sina ägg. När honmyggan sticker oss, sprutar hon in en vätska som gör att blodet inte stelnar och därmed blir lättare att få i sig. Det är också den vätskan som gör att det kliar mer eller mindre efteråt.

Läs mer om Mygg & Insektsfritt 100 IPX4 här>>
och Myggfritt 230V här>>

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login