Prylar | Äntligen en riktigt smart kaffebryggare

Av den 30 november, 2015

Wifi-uppkopplad kaffebryggare från Smarter lanseras i Sverige!

Vakna till doften av nymalt och nybryggt kaffe eller sätt på bryggaren med mobilen när du är på väg in från morgonpromenaden med hunden. Den nya, wifi-uppkopplade kaffebryggaren Smarter Coffee är här!

Smarter Coffee är en helt unik produkt. Med en mobilapp kan du enkelt ändra kaffestyrkan, bestämma hur många koppar kaffe du vill brygga varje gång, hålla kaffet varmt i upp till 35 minuter och mycket mer. Du kan till och med ställa in så den sätter igång när väckarklockan startar på din smartphone, eller ha kaffet klart när du kliver in genom dörren på kontoret.

Bryggaren fick stor uppmärksamhet som ett konkret och prisvärt exempel på det uppkopplade smarta hemmet när den presenterades på konsumentelektronikmässan CES i Las Vegas tidigare i år. Den är elegant och stilren, tillverkad i borstat stål och med utbytbara paneler i rött, svart och krämfärgat.

Smarter Coffee passar lika bra på kontoret som hemma och finns vid lanseringen att köpas hos Coolstuff.se och Teknikmagasinet, men räkna med att den dyker upp hos flera välkända återförsäljare inom elektronik under de närmaste veckorna. Rekommenderat pris är 2 499 kronor.

Funktioner:

Vattenivå: Via appen får du besked om hur mycket vatten som finns i bryggaren och kan tala om ifall du behöver fylla på. Du kan brygga 1-12 koppar (1.5 liter).

Wake up mode: Kokar vattnet och mal bönorna automatiskt samtidigt som väckarklockan startar på din smartphone

Home Mode: Kaffebryggaren startar när du kliver in genom dörren. Du kan även ställa in så den brygger vid olika tidpunkter under dagen.

Kompatibel med enheter som använder Android 4+ och iOS7

Mal bönorna och kokar vattnet på distans

Du kan justera kaffestyrkan på distans

Alla produkter från Smarter kommer med 24 månaders garanti.

Om Smarter
Smarter är ett brittiskt företag med en enda målsättning, att skapa den perfekta starten på dagen. Smarter inriktar sig på att utveckla produkter som både är är trevliga att använda och nyttiga. Företaget erbjuder ett smartare vardagsliv med intuitiva vattenkokare och kaffebryggare anpassade efter individens unika livsstil.

Smarter Coffee hittas på coolstuff.se

Prylar
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login