Prylar | Aldrig mer illaluktande skor eller idrottsutrustningar

Av den 10 mars, 2015

Skor och idrottsutrustning som luktar illa är något de flesta upplevt. Äntligen finns det en lösning som går till botten med problemet. SmellWell är en unik innovation som effektivt tar bort dålig lukt genom att absorbera fukt och neutralisera pH-balansen. De färgglada påsarna finns i mönster som passar alla, är miljövänliga och varar i ca 3 månader.

Åtgärdar orsaken till problemet
SmellWell är en nyhet som inte döljer odörer utan tar bort orsaken till lukten. Innehållet i påsarna absorberar fukt och neutraliserar pH-balansen vilket skapar en ogynnsam miljö för bakterier.

Efter en till ett par dagars användning minskar bakterierna markant och med det även lukten som istället ersätts av en fräsch doft.

Alla har varit med om att skor och idrottsutrustningar luktar illa efter ett tag och att maskera lukten hjälper bara för stunden. SmellWell är en enkel, snygg och miljövänlig lösning som verkligen tar bort lukten och som alla kan använda, säger Ammi Schaffler VD på SmellWell.

Snygg, användbar och miljövänlig
SmellWell finns i ett flertal färger och mönster och kan använda överallt. Lägg dem i skor, kängor pjäxor, arbetsskor, vadarstövlar, proteser, boxning/hockeyhandskar, benskydd, väskor, i bilen, resväskan… Användningsområdena är oändliga.

Produkten har genomgått ett omfattande REACH-test som visar på att SmellWell är miljövänlig och fri från kemikalier.

Rekommenderat försäljningspris är 89 kronor.

Träning & Hälsa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login