Profectus Paintings anordnar en konstutställning i Örebro konsthall

Av den 16 maj, 2017

Profectus Paintings anordnar en konstutställning i Örebro konsthall i september månad, för ägarna av 100 tavlor som skall målas under perioden 18 juni t.o.m. den 10 september, i samband med Örebro Open Art 2017.

Alla målningar kommer att vara unika och personliga.

Vi målar tavlorna efter er livssituation, personlighet, visioner, mål, värderingar och det som är allra viktigast för er.

Målningen kommer att fylla ert hem med glädjefyllda färger och dagligen påminna ert undermedvetna om era visioner och värderingar.

Tavlan kommer att fungera som en slags kompass som påminner och visar er dagligen vart ni är på väg och varför.

Det skapar gemensamhet och tydlighet i familjen om vilka traditioner och kultur ni har eller vill ha som familj och vilka värderingar ni följer.

– Avsaknad av en medveten kultur blir så småningom också en kultur.

Alla tavlor är numrerade från 1 till 100 och man kan välja numret själv så länge numret är ledigt. (Först till kvarn som gäller)

Vi använder material av hög kvalité: Träram med uppspänd duk av 100 % bomull. FSC-märkt för ansvarsfullt skogsbruk.

Vi tror på att konstnärens välmående är en avgörande faktor till att tavlan ska bli så perfekt som möjligt, därför väljer vi lugna miljöer med mycket natur och vatten, platser fyllda med glädje, kärlek och passion med utvald skön musik.

I samband med avslutning av Örebro Open Art kommer vi att ha en utställning av målningarna (vid ägarens godkännande givetvis), och det kommer att ske i Örebro konsthall (Olaigatan 17 B, Örebro) den 10:e september mellan kl. 15:00-20:00.

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login