Produktiva allusinlove släpper ”Stripped Sessions, Vol. 1”

Av den 24 juli, 2019

Känner du till allusinlove? Om inte, så kolla in det charmiga brittiska rockbandet som just nu gör stor succé i övriga Europa. Under sommaren har de turnerat som support till Skunk Anansie och de har även öppnat för Muse.

Nu släpper allusinlove ”Stripped Sessions, Vol. 1” som innehåller akustiska versioner av senaste singeln ”Sunset Yellow” samt låtarna ”I’m Your Man” och ”It’s Okay To Talk”. 

Bandet, som tidigare hette allusondrugs, gjorde en total vändning i slutet av förra året. De bytte namn till allusinlove, spelade in på nytt och startade om genom att släppa EP:n med nya bandnamnet som titel – ”allusinlove”. Den innehöll bland annat låten ”All Good People” som har över 1,5 miljoner streams på Spotify. 

Allusinlove har varit produktiva under 2019. I början av året släppte de livealbumet ”Live From Leeds” och senare under våren kom singeln ”All My Love”, en låt som spelats en del på radio även i Sverige.

Och i juni var det äntligen dags för bandets första fullängdare – ”It’s Okay to Talk”. Plattan producerades av framgångsrika Catherine Marks (St Vincent, Wolf Alice, PJ Harvey).

Allusinlove har sedan nystarten gått från klarhet till klarhet och de har turnerat intensivt både på hemmaplan och utanför UK. I våras skulle bandet även ha spelat i Stockholm, men fick då tyvärr förhinder. Men nu planerar de att komma till Sverige i höst istället – dags att upptäcka allusinlove!

Lyssna på ”Stripped Sessions, Volume 1” här»

Musik | Produktiva allusinlove släpper ”Stripped Sessions, Vol. 1”
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login