Premiärdags för restaurangen Mojo

Av den 10 maj, 2019

Idag slår Örebros senaste tillskott på restaurangfronten upp sina dörrar nämligen Mojo som ligger på den nedre delen av stortorget i det som förut var Behrn Hotel.

Örebroguiden fick sig en pratstund med Daniel Okemus från Goda Rum i Kumla, en av delägarna till Mojo.

Hur känns det nu när det närmar sig öppning?
– Det var ett tag som jag var osäker på om vi skulle hinna men allt kommer att vara klart till i kväll så det känns bra. Det är faktiskt fullbokat till premiären.

Hur kommer konceptet se ut nu när allt är satt?
– Vi kommer framför allt att erbjuda små och mellanrätter med inspiration från hela världen, det kommer så klart även att serverar huvudrätter men focus ligger på små och mellanrätter med snygg presentation. Tanken är att man skall kunna slinka in för en öl eller ett glas vin samt kunna ta en smårätt till utan att det kostar för mycket samt njuta av den fina miljö vi skapat i restaurangen.

Vad kommer ni att ha för öppettider?
– Vi kommer att ha öppet alla dagar och från det att uteserveringen kommer igång så skall vi köra luncher så då blir det öppet från lunch till sent.

Kommer det att bli några event?
– After Work kommer vi köra på fredagar och så blir det After Dinner med DJ i köksbaren på lördagarna, så lite puls kommer det också att bli.

Mojo öppnar alltså ikväll klockan 16:00 och vi på Örebroguiden önskar lycka till.

Karl-Johan Sandberg, Mat | Mojo
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login