Premiär på Psykisk [O]Hälsa med Malisa

Av den 11 februari, 2020

Premiäravsnittet av Psykisk [O]Hälsa kommer att gästas av Peter Sjöstedt, där programledaren Malisa och Peter kommer att diskutera hur man kan leva sitt liv genom att följa sitt hjärta, att vara sann mot sig själv.

Om Peter Sjöstedt
Peter har många olika utbildningar och har jobbat med människor i nästan hela sitt liv.

Han började möta människor inom restaurangbranschen som ung vuxen och utbildade vid sidan om som Reiki healer. Under åren så jobbade Peter som kontaktperson i fyra olika uppdrag från socialtjänsten och socialpsykiatrin. Under åren som var, utbildade Peter via Örebro Universitet och innehar en kandidatexamen som socionom.

Peter har jobbat som barn- och ungdomshandläggare inom socialtjänsten och familjebehandlare för socialtjänsten, jobbat med hemlösa och missbruksvården. Peter har även utbildat sig till medium och intuitiv healer. Under senare åren utbildade Peter sig till yogalärare och erbjuder sen 7 terminer Hatha yoga lektioner via yogacentralen i Örebro.

Peter jobbar för närvarande på ett HVB hem för unga vuxna samt har sitt eget företag Indigo In Making där han erbjuder exempelvis healing.

Hälsa är något som Peter tycker är enormt viktigt och ser till helheten när det handlar om att få en människa att må bra, att det handlar om så många olika delar, även om alla delar inte behöver bli tillfredsställda. Psykisk ohälsa är för Peter en viktig bit, då han anser att i dagens samhälle så är det så lätt att hamn i obalans, psykisk ohälsa, utifrån hur vi lever vårt dagliga liv.

—————————————–

Om Malisa Elneborg
Ni kanske undrar vem Malisa är och varför jag väljer att starta ett live program om psykisk ohälsa, jag har sedan ung ålder kämpat mot panikångest, separationsångest, ätstörningar.

För fem år sedan fick jag diagnosen IPS och om några dagar börjar min NP utredning, resan har varit lång med att kämpa för att få en utredning och få hjälp.

Men ingen utredning och ingen hjälp från vare sig vårdcentralen eller psykiatrin, det slutade med att min mamma valde att betala för en utredning och göra den privat. Så fort jag blev diagnostiserad fick jag hjälp. Hjälpen som jag önskade att jag fått som barn.

Mitt program kommer att ta upp och belysa mycket som har med psykisk ohälsa till att ha en bra psykisk hälsa. Jag kommer att lyssna på er tittare och ta upp ämnen som ni vill att jag tar upp i programmet. Diagnoser Missbruk Miljö Vård, är några saker av allt jag kommer ta upp. Kontra med hur vi finner oss själva för att göra bra val i livet. Vad vi kan göra för att må så bra som möjligt och för att hitta en bra balans.

—————————————–

Missa inte första programmet Psykisk [O]Hälsa med Malisa Onsdag 12 Februari live på GTV Play (sändningen hittar man här https://play.staylive.se/gtvplay/l/25545), ställ frågor till Malisa och Peter på Psykisk [O]Hälsas Facebooksida (https://business.facebook.com/psykiskohalsamedmalisa/?business_id=932297813481276)

Hälsa | Premiär på Psykisk [O]Hälsa med Malisa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login