Premiär för Martin Almgren som musikalartist

Av den 10 oktober, 2019

Den 27 oktober är det premiär i Stockholm och därefter blir det Sverige-turné som kommer till Örebro 16 november för Robin Hood – en familjemusikal med Martin Almgren som Brother Tuck. Han har gått från att vara chaufför i Lindesberg till idolvinnare och känd musiker – nu tar han steget till musikalscenen.

Martin Almgren är given i sin roll som den trygge gemytlige Brother Tuck, skriver arrangerande Dröse & Norberg:

”Jag tycker att det skall bli fantastiskt kul att stå på musikal-scenen. Jag gillar mest stå på scen i grupp och det gör man verkligen med en ensemble. De vänner och familjemedlemmar som jag har frågat vilken roll de tror jag skall ha har alla utan tvekan svarat Brother Tuck”, säger Martin Almgren.

Robin Hood – ett riktigt äventyr för hela familjen
Robin står där i gläntan med sin båge i handen och sitt koger på ryggen. Dom gyllene lockarna trillar fram under huvan (hooden). Han tycks vara framtrollad ur en svunnen och mytomspunnen tid. Är det en synvilla, eller är han verklig?, Vad tror du?

Kom med till den beryktade Sherwoodskogen och ta del av det spektakulära äventyret om den fredlöse legenden Robin Hood som med sitt mod utmanar och trotsar den egocentriske Prins John och den elake och inte helt smarta Sheriffen av Nottingham. Upplev när Robin och hans gäng, tillsammans med Brother Tuck och Little John, bekämpar prins Johns tyranneri. Känn gnistorna mellan Robin och Kung Richard Lejonhjärtas dotter, den vilda och undersköna Marion.

Musik | Premiär för Martin Almgren som musikalartist
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login