Premiär för ”Humor på holmen”

Av den 24 juni, 2017

Villa Strömpis har kört stand-up många, många somrar på raken och gör det även i år, men med en ny inriktning. Nu är det dags för den kommande generationens svenska komiker att visa upp sig, först ut är Josefine Sonck och Michel Sanchez.

Vi hör dem i radio, tittar på dem online, läser om dem i tidningarna men ser dem kanske inte på de stora arenorna ännu. Humor på holmen kommer att lyfta fram ett 10-tal blivande stjärnor på komikerhimlen under sommarens onsdagar på Villa Strömpis!

Josefin Sonck uppträder regelbundet på klubbar som Norra Brunn och Raw, hon har på några år gjort sig ett namn som komiker. Blandningen hon bjuder på är en mix av allmänt trams, absurda vardagsbetraktelser och sarkasmer. Hon är en komiker och skådespelare från finland, hon charmar sin publik med energi, lekfullhet och vass sarkasm.

Ålandskomikern som emigrerade till Sverige. Bakom hennes harmoniska fasad döljer sig en absurd, pricksäker och sylvass humor. Hon började med standup 2014 men har redan uppträtt på de flesta scener runtom i landet. Josefin skriver även humormanus för radio och frilansar som skådespelare för reklam och tv.

Michel Sanchez är onelinerkungen som 2015 vann standuptävlingen Grand Comedy Slam på Lund Comedy Festival, en ung och blivande stjärna på den svenska standupscenen!

Missa inte premiären av Villa Strömpis nya stand-up sommar där nya up and coming komiker kommer att visa upp sig, det hela leds av Tobbe Ströms som vann SM i ordvits för andra året på raken.

Onsdag 28 juni blir det åka av på Villa Strömpis!

» Mer info här «

Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login