Premiär för Hey Lucy nytt restaurangkoncept

Av den 8 mars, 2017

Harrys är en av Sveriges största krogkedjor med restauranger på över 30 orter runt om i landet. Den kunskap om svenska restaurangbesökare detta ger, omvandlar företaget nu till sin nya satsning ”Hey Lucy”. Konceptets namn kommer av den fiktiva Lucy som genom sina äventyrliga Asienresor samlat på sig recept, råvaror och upplevelser. Maten, färgerna och dofterna står i centrum, i en miljö som väcker nyfikenhet och skapar en levande atmosfär där man vill umgås med vänner och familj.

Det är inte enbart menyn som är en spännande mix utan även inredningen. Vi vill erbjuda en helhetsupplevelse för alla sinnen, en resa genom Asien i en oväntad och lekfull mix av intryck och föremål, där historien, nuet och framtiden är lika närvarande, säger Niclas Möller.

Inspirationen till konceptet hämtas från de Asian fusion-restauranger som lockat många nyfikna och matintresserade gäster runt om i världens storstäder. I dessa kombineras råvaror från länder som Kina, Japan, Vietnam, Kambodja och Thailand på menyn vilket öppnar en helt ny värld av smaksensationer.

Konceptet är framtaget tillsammans med välrenommerade och uttrycksfulla konceptbyrån DQ.

Hey Lucy ska upplevas som en färgstark och mångsidig helhetsupplevelse för alla sinnen. Inredningen går i en äldre asiatisk stil med kontraster av nutida element och atmosfären är en blandning av extravagant och mysig. När man lämnar ska man alltid längta tillbaka, säger Oskar Dahlqvist, en av grundarna till DQ.

Målet är att konceptet långsiktigt ska expandera och ge alla matentusiaster, som inte bor i någon av landets tre storstäder, möjlighet att få upptäcka rikedomen i de olika asiatiska köken.

Harrys har länge varit svenska folkets krog dit alla är välkomna. Med ”Hey Lucy” breddar vi erbjudandet mot gästerna och ger dem som är nyfikna möjligheten att upptäcka något nytt, säger Niclas Möller.

Mat & Dryck | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login