Premiär Dinnerclub By Ritz

Av den 7 september, 2020

Äntligen kan Ritz Nightclub gå ut med sin senaste satsning Dinner Club! Har du precis som Ritz Nightclub saknat klubbmiljön sedan viruset slog till? Men du vill fortfarande kunna njuta av god mat och dryck vid ett bord med dina vänner?

Då kan Ritz Nightclub lova att deras Dinner Club kommer vara något som faller alla väl i smaken.

I Ritz lokaler (gamla badhuset) öppnar man nu upp något unikt i Örebro, en satsning med stort fokus på mat och dryck men där festen och klubbkänslan smyger sig på allt mer under kvällens gång.

Ritz kommer att ha en DJ på plats varje kväll och man kan alltid räkna med att kvällen kommer förgyllas av olika happenings (Intron, dansare, saxofonister, kolsyra m.m). Sammanfattat blir Dinner Club en kombination av restaurang och nattklubb, helt enkelt det bästa av två världar.

Varje kväll kommer Ritz ha ett begränsat antal platser då det bara är bordsservering som gäller, man bokar enkelt sitt bord. I mån av plats släpper Ritz upp bord för drop in och då är det först på plats som gäller.

Då Ritz Nightclub utvecklat en lokal som redan i grunden är väldigt unik kommer samtliga bord känna sig som en central del av festen, vilket Ritz vågar påstå att de är ensamma om i Örebro.

Premiär Dinnerclub By Ritz Fredag11 September 2020!

» Mer information här «

Nöje | Premiär Dinnerclub By Ritz
Örebroguiden

Källa Ritz Nightclub

You must be logged in to post a comment Login