Premiär dags för ”En trappa upp” med öl från USA

Av den 27 augusti, 2019

På fredag den är det dags för säsongspremiär hos En trappa upp och den genomförs med flera special öl i kylarna och förhoppningsvis specialimporterade fat från USA.

Örebroguiden träffade Charlie Örneskog ansvarig för En trappa upp när han håller på och ställer i ordning inför fredagen.

Hur känns det inför premiären?
– Äntligen är det dags, nu pumpar vi kranarna, spolar rent och tar in massor med öl, det blir lite körigt när det kommer in 150 sorter på bara några dagar inför premiären.

Kommer det några öl utöver det ni brukar ha till premiären?
– Det som verkligen är extra är att vi får hem tre öl som flyg fraktas från USA med finfärsk humlig IPA från Interboro som har sitt säte i Brooklyn.

– Vi får även en del specialare från bland andra Örebro brygghus. Vi kommer fortsätta med att satsa mycket på våra kylar både vad gäller flaska och burk.

– Just nu är det mycket svenskt i kylarna då kvalitén just nu är mycket hög på ölen som produceras här och det känns jätte kul att svensk öl rankas ganska högt i världen nu.

Vad är det ni har på gång framöver?
– Här närmast är det att vi startar med vår afterwork med våra öl plankor och den startar den 13 september, där efter är det oktober fest som gäller. Sedan kommer det att bli en del mindre tapp takeovers och provningar men det är inget vi har några datum på än.

– Den 6 november kommer Mina Ex hit för en soloföreställning och förhoppningsvis kommer vi att köra fler standup shower här uppe.

Så missa inte premiären hos En trappa upp nu på fredag.

Karl-Johan Sandberg, Dryck | Premiär dags för ”En trappa upp” med öl från USA
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login