Precis pulsmätning från armen med nya TICKR Fit

Av den 25 januari, 2018

Wahoo, tech-företaget som utvecklar sensorer och produkter för löpare, cyklister och träningsentusiaster, lanserar nu innovativa TICKR Fit. TICKR Fit bärs på armen och använder den senaste teknologin inom optisk pulsmätning för att ge användare en så precis pulsmätning som möjligt.

TICKR Fit använder den senaste teknologin inom optisk pulsmätning och har en unik design som är speciellt framtagen för att sitta på användarens arm. Dess avancerade, högpresterande material och justerbara band gör att TICKR Fit sitter både bekvämt och säkert under alla typer av träningspass.

Med TICKR Fit får användare precis pulsmätning i en ny design” säger Martin Liljegren, grundare RLVNT Distribution AB. ”Med TICKR Fit på armen kan löpare, simmare, cyklister och andra träna bekvämt och helt obehindratmen ändå få precisa mätningar”, avslutar Liljegren.

Wahoos filosofi fokuserar på kraftfulla produkter som är enkla att använda. Med TICKR Fit och den senaste teknologin inom Bluetooth och ANT+ kan användare enkelt ansluta till smartphones, GPS-klockor och cykeldatorer. TICKR Fit har ett uppladdningsbart batteri som håller i upp till 30 timmar och ger förutom pulsmätning information om kaloriförbrukning.

RLVNT Distribution AB är nordisk distributör för TICKR Fit och Wahoo, TICKR Fit finns nu tillgänglig i utvalda sport och hemelektronikbutiker.

Träning & Hälsa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login