Ppura – Ekologiska italienska råvaror för en smakrikare måltid

Av den 25 augusti, 2017
Ppuras sortiment erbjuder pesto, pasta och olivolja och alla produkter är ekologiska.

Maurizio och Cemal växte upp ihop och de långa och goda söndagsmåltiderna tillsammans med familjerna är kära minnen, det var framförallt pastan och de hemmagjorda såserna som de saknade allra mest när det var dags att flytta hemifrån.

När längtan blev för stor så föddes idén att starta eget för att försöka återskapa och dela med sig av de kärleksfulla måltiderna, självklart med de bästa råvarorna och utan kompromisser. Efter mycket experimenterande fick de tillslut tillräckligt bra betyg av familjerna så att Maurizio och Cemal vågade säga upp sig på sina jobb för att satsa helhjärtat på den nya passionen: Ppura.

Ppura står just för passion & perfektion och man är noga med att betona vikten av att förvalta de italienska kulinariska traditionerna samt att bidra till att bibehålla det italienska jordbrukets mångfald.

Råvarorna kommer från väl utvalda ekologiska små-jordbruk där elen som förbrukas kommer från förnyelsebara energikällor. Ppuras förpackningar består i stort sett uteslutande av biologiskt nedbrytbara material. Endast det bästa är gott nog och det är något som alla ska få njuta av.

Glutenintoleranta erbjuds majspasta i tre olika former och du kan även välja pasta av högkvalitativt durumvete. I sortimentet erbjuds utöver klassisk pesto genovese, vegansk pesto genovese och pesto gjord på salantinotomater; Dessutom finner du smaksatta oljor med rödlök, citron, basilika och Karl-johansvamp samt två naturella novello-olivoljor.

Ppura hittar man hos välsorterade återförsäljare.

Mat & Dryck
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login