Populära rundresor med efterfrågan och mersmak

Av den 21 maj, 2017
Vinexperten Håkan Nilsson leder gourmetresa i Australien och Nya Zeeland.

Tour Pacifics rundresor till Australien och Nya Zeeland går mot en välbokad säsong där extra avresor sätts in. En populär resa som återkommer är med mat- och vintema, då båda länderna är spännande och intressanta på båda fronter. Den leds av den välkände vinexperten Håkan Nilsson där deltagarna leds till väl utvalda vingårdar, provsmakningar av prisbelöna viner och noga utvalda restauranger.

Trots en hårdnande konkurrens i det ökande segmentet av rundresor med färdledare på marknaden, har Tour Pacifics rundresor kommande säsong 2017/2018 bokats på bra. Så pass att vissa avresor är fullbokade och en extra avresa av den populära rundresan Klassiska Australien & Nya Zeeland sätts in med en extra avgång den 13 november. Avresan i januari flyttas till ett senare avresedatum med en bättre flyglösning och dessutom till ett något lägre pris.

En favorit i repris är temaresan Den stora upplevelseresan med fokus på gastronomi. Den välkände vinexperten Håkan Nilsson guidar bland Australiens och Nya Zeelands vingårdar och innovativa restauranger i 24 dagar; en resa för den som värdesätter en hög nivå av det kulinariska. Båda länderna har även utvecklats som innovativa och spännande matländer, med influenser från befolkningens olika kulturer och bakgrunder. En naturlig kombination till ländernas egna vinproduktioner.

På rundresan besöks prisbelönta vingårdar som Peter Lehmanns, Rockford Estate, Penfolds och Cloudy Bays på Nya Zeeland för exklusiva vinprovningar av deras berömda viner från druvorna Shiraz och Pinot Noir. Totalt genomförs 14 vinprovningar under hela resan. Middagar på noga utvalda restauranger som ex på japanska Nobu och Rockpool Bar & Grill i Melbourne och Arbour Restaurant i Blenheim samt avskedsmiddagen i Singapore på exklusiva Singapore Cricket Club ingår också i programmet.

Håkan Nilsson har med sitt personliga kontaktnät och kunskaper skapat ett unikt innehåll i resan vad gäller dessa upplevelser. Även boendestandarden på denna resa är högre med fler femstjärniga boenden som t e x 4 nätter på Amora Hotel Jamison vid Darling Harbour i Sydney och 3 nätter på Conrad Centennial Hotel i Singapore. Något som också ska motivera till resans pris på 99 900 kr per person.

Tour Pacific har länge varit den ledande arrangören av premiumprodukter till Australien och Nya Zeeland för resenärer som ställer krav på kvalitet och expertis och är beredd att betala för detta.

Kännetecknande för samtliga resor är att det mesta är inkluderat i priserna såsom dricks, många måltider och hotell valda med omsorg. De svenska färdledarna är också en bidragande faktor till de höga betyg Tour Pacifics rundresor får av resenärerna.

Läs mer om Tour Pacifics rundreseprogram här »

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login