Löparcommunityt ASICS FrontRunner kommer till Sverige

Av den 3 januari, 2017

Nu lanseras ASICS FrontRunner i Sverige, ett community för riktigt frälsta löpare. I samarbete med Runners World söker ASICS 20 personer som tillsammans ska utgöra ASICS FrontRunner Sweden.

Det utvalda teamet knyts till en sajt under runnersworld.se, där de ska blogga om löpning. Dessutom kommer de få möjligheter att springa lopp tillsammans, vara med på olika aktiviteter och fungera som ambassadörer för ASICS i Sverige.

Redan klara medlemmar i teamet är ASICS ambassadörer Lisa Nordén (triathlon), Jonas Buud (ultralöpning) och David Nilsson (maraton) samt löparen och PT:n Sanna Hed. 

Jag har följt ASICS FrontRunner i Tyskland länge och det känns väldigt kul att konceptet nu kommer till Sverige. Jag gillar blandningen av människor och känslan av tillhörighet i ett team, säger Jonas Buud som är en av väldens främsta ultralöpare med ett VM-guld på 100 km 2015 och dubbla segrar i Ultravasan 90.

Gruppen kommer att ledas av löpfantasten och journalisten Thomas Pickelner.

Vad innebär det att vara en ASICS FrontRunner?
Framför allt får du vara en del av ett community fyllt av personer som delar din passion för löpning. Dessutom får du både Jonas Buud, David Nilsson och Lisa Nordén som klubbkompisar. Kläder och skor ur ASICS kollektion, möjlighet att testa produkter innan de släpps på marknaden och gratis startplats i vissa ASICS-lopp ingår också. Dessutom samlas hela gänget flera gånger under året, bland annat hålls en ASICS FrontRunner Weekend: en kickoff med tävlingar, mingel, löpning, fotograferingar och produktutbildning, berättar Thomas.

Vilka är det ni söker?
– De vi söker är hängivna löpare som lever och andas löpning, är sociala, aktiva och vill vara ambassadörer för ASICS här i Sverige. Alla sorters löpare passar i ASICS FontRunner: ultralöpare, triathleter, swimrun-utövare och motionärer! Hur snabbt man springer är mindre viktigt – alla nivåer är välkomna att söka, säger Thomas.

Hur blir man en ASICS FrontRunner?
Man ansöker via asics.com/frontrunner under januari och har man tur blir man en av de 20 personer som väljs ut till gruppen. I februari kommer urvalet vara klart.

ASICS Frontrunner 2017

ASICS FrontRunner startade i Tyskland för cirka fem år sedan och har vuxit stadigt sedan dess. Nu tar ASICS konceptet ut i Europa och under året kommer det lanseras i bland annat Frankrike, Italien, England och Holland.

Träning & Hälsa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login