Aktivitetsarmbandet Polar A360 levererar

Av den 22 oktober, 2016

Vi har gjort ett utförligt test av aktivitetsarmbandet Polar A360 som verkligen faller väl ut, och gör inte användaren besviken.

Användarvänligheten var lätt, det gick jättesnabbt att komma igång med armbandet. Manualen var bra och den gick verkligen igenom hur man skulle göra.

Självaste armbandet som klockan satt i var inte riktigt kvalitativ, den hoppade ur när jag skulle sätta den på handleden. Det var en aning krångligt i början att få den på plats, armbandet i sig blev smutsigt och när det blev svettigt så var man tvungen att göra rent rätt så ofta för att hålla det hygieniskt.

Menyerna var självförklarande och det var lätt att använda dem, man kunde ställa in olika aktiviter och den loggade in det mesta som man vill få ut av ett träningspass; puls, distans samt hastighet. Jag upplevde att värdena man fick ut stämde bra överens med hur jag kände mig.

Att koppla ihop med appen var lite krångligt och jag var tvungen att fixa en del med armbandet innan jag fick den att synkronisera med appen, men när jag väl fick in den i appen fick jag upp grafer och värden över aktiviteterna. Den loggade även min sömn, om jag sov oroligt eller inte, hur lång tid jag sov.

Batteritiden får toppbetyg, jag använde den använde den varje dag och behövde ladda den som oftast var sjunde dag. Då var jag ute och gick hela dagarna, och rörde mig mer eller mindre hela tiden.

När man skulle sova kunde skärmen spontant lysa upp i mörkret, vilket berodde på att jag rörde mig och den kände av rörelsen. Vilket var något irriterande när den lös upp hela rummet, starkt ljus på skärmen med andra ord.

Aktivitetsarmbandet Polar A360 hittar man hos Elgiganten i Marieberg.

Hur som helst så var armbandet riktigt skönt och bekvämt att ha på sig, Polar A360 får hela…
svamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-helsvamp-tom

william-olofssonWilliam Olofsson, Prylar | Lokalt
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login