PlayStation presenterar ett nytt sätt att använda tv och video

Av den 1 juli, 2017

Sony Interactive Entertainment Europe (SIEE) introducerar en ny, visuell och innehållsdriven videoupplevelse på PlayStation®4 (PS4™). Via gränssnittet kan både hushållets spelare och andra familjemedlemmar lätt hitta och strömma de bästa videoklippen från PlayStation®Store* (PS Store) och andra tjänster från tredje part.

Det nya gränssnittet för tv och video på PS4 har en mängd fördelar.

  • Allt på ett ställe
    Hitta välbekanta eller nya filmer, tv-program, livesändningar och användargenererade material från alla PS4-videopartner på ett och samma ställe utan att behöva växla mellan olika appar.
  • Hitta populärt innehåll
    Få snabb åtkomst till det bästa materialet från utvalda prenumerationstjänster, hyrvideoleverantörer och gratistjänster.
  • Få åtkomst till populära appar
    Enkel åtkomst till ”Mina videor” på PS Store och de största videotjänsterna från tredje part, samt en fullständig lista över tillgängliga videoappar.

Blockbuster nu tillgängligt på PS4 i Sverige
Nu lanseras även streaming-tjänsten Blockbuster i Sverige. Den är tillgänglig i den nya TV & video-sektionen på PS4. Blockbuster fokuserar på kvalitetsfilmer och nya tv-serier och kräver inget abonnemang.

Fler uppdateringar kommer att släppas i framtiden för att ytterligare förhöja och skräddarsy tv- och videoupplevelsen så att PlayStation blir det bästa stället för video.

Det nya upplevelsegränssnittet är till en början tillgängligt i Australien, Danmark, Finland, Frankrike, Italien, Norge, Spanien, Sverige, Storbritannien, Tyskland och Österrike.

Film & Spel
Örebroguiden

*På de marknader där videomaterial säljs via PS Store

You must be logged in to post a comment Login