PlayStation 4 Pro och EA SPORTS NHL 20-bundling släpps den 13 september.

Av den 30 augusti, 2019

För första gången någonsin lanserar EA SPORTS™ NHL®20 en bundling tillsammans med PlayStation 4 Pro. Elias Pettersson, stjärnan på det svenska omslaget av NHL 20 kommer även pryda omslaget av PlayStation 4 Pro-bundling.

– NHL- spelen har alltid varit populära i Sverige, även sett till en global nivå. Årets NHL 20-lansering är även historisk för PlayStation eftersom vi för första gången lanserar en bundling med PlayStation Pro 4 och NHL 20. Med Elias Pettersson på det svenska omslaget kan vi inte vara annat än nöjda, säger Stefan Janse, nordisk försäljningsdirektör på PlayStation. 

EA SPORTS NHL 20 PS4 Pro-bundling är tillgänglig världen över den 13 september och innehåller följande:

  • 1 TB Jet BlackPlayStation 4 Pro
    PlayStation 4 Pro är den kraftfullaste PlayStation-konsolen genom tiderna. Konsolen möjliggör en spelupplevelse i 4K och erbjuder GPU som är två gånger kraftfullare än till en vanlig PS4, vilket ger en mjukare spelupplevelse i PS4 Pro förbättrade-spel. I tillägg finns ett stort utbud av underhållning som Netflix-filmer och populära TV-serier. Tack vare hårddisken på 1 terabyte kommer du aldrig att få slut på utrymme.
  • EA SPORTS NHL 20
    RPM-teknologi gör spelandet i NHL 20 ännu bättre än tidigare. De senaste innovationerna i RPM-teknologi skapar en snabbare och mjukare spelupplevelse som påminner om en autentisk NHL-turnering i högt tempo. De nya signaturskotten kännetecknas av NHL-stjärnornas mest välkända skottstilar, som Patrik Laines välkända vristskott. NHL 20 har även ett nytt tävlingsläge: Eliminator, som är inspirerat av battle royale-genren och ett nytt sändningsformat som sätter spelarna och turneringens höjdpunkter i fokus.
  • NHL 20 HOCKEY ULTIMATE TEAM 500 HUT POÄNG
    In-game poäng hjälper dig att bygga ditt drömteam i NHL 20 HUT spelläge. Bundling inkluderar 500 HUT poäng till ditt spelkonto. 

Spel | PlayStation 4 Pro och EA SPORTS NHL 20-bundling släpps den 13 september.
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login