Plats: WOOD Bygga för framtiden lunchseminarium

Av den 14 mars, 2019

Välkommen på Plats: WOOD – Bygga för framtiden. Ett seminarium initierat av Sveriges arkitekter om timmerstommens återkomst, höga bostadshus i trä och om att bygga hållbart.

Möt Sandra Frank marknadschef på Folkhem, ett fastighetsbolag som bygger bostäder i trä och har erfarenhet av att uppföra stora projekt i materialet och Anna Söderberg tidigare kontorschef på Wingårdhs arkitekter och arkitekten bakom träbyggnaden Strandparken i Sundbyberg.

Tillsammans samtalar vi om arkitektur, staden, hållbarhet och träets roll i det framtida byggandet. Föreläsare: Anna Söderberg, Söderberg Söderberg arkitekter och Sandra Frank marknadschef, Folkhem.

I samband med utställningen WOOD på Örebro konsthall arrangerar Sveriges arkitekter Örebro genom projektet Plats: tre spännande lunchseminarium och samtal om arkitektur, byggande, hållbarhet och stadsutveckling.

Inbjudan är öppen för alla intresserade och seminarierna är kostnadsfria, så ta med en kompis, det ingår en enklare vegetarisk lunch. Vi reserverar oss dock för eventuell fullbokning av evenemangen, då lokalen har begränsningar.

Plats: WOOD Bygga för framtiden lunchseminarium hålls på Örebro Konsthall Måndag 18 Mars 2019.

» Mer information här «

Kultur | Plats: WOOD Bygga för framtiden lunchseminarium
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login