Pilgrim – Into The Wild

Av den 22 juli, 2017

Pilgrims höstkollektion hämtar sin inspiration från det Skotska höglandet med dess rika historia, djupa färger och inspirerande atmosfär, naturens innovationer och historiens vingslag matchas tillsammans med en smula framtidskänsla.

Med en vilja att nå tillbaka länkar kollektionen oss till den autentiska och genuina historia som Skottland har att bjuda på. Följ med på höstens Pilgrims resa!

Det danska märket Pilgrim lyckas alltid med att balansera ett bohemiskt och naturligt uttryck tillsammans med en modern, stilren och feminin design i sina kollektioner. De är nyckeln till en lång relation precis som namnet Pilgrim anspelar på. 

De tre olika designlinjer som utmärker Pilgrims smyckes- och bågkollektioner är:

  • Delicate – en mjuk och kvinnlig linje som riktar sig till kvinnor med en förkärlek till diamanter, pärlor, kristaller och vintage.
  • Bohemian – med en bohemisk formgivning som gör att man verkligen kan känna produktens hjärta och själ. Uttrycksfulla bågar som har en speciell historia att berätta.
  • Attitude – en lite tuffare designlinje där produkterna är en del av bärarens identitet. De är ofta urbana och sofistikerade. Utöver svart finns de med bland annat mixade metaller, mönster och skinndetaljer.

Inspirationen för Pilgrims FW17 smyckes kollektion kommer från det Skotska omgivningarna där naturens dramatiska former och färger på ett sofistikerat sätt tolkas in i ny design. Anrika traditioner och ritualer har fått nytt liv och blivit en inspirationskälla till höstens kollektion – Into the wild. 

Färgpaletten går från mjuka toner till djupt grönt, varmt bordeaux och vidare till den djupaste havsblåa nyansen. 

– Inspirationen till höstens snygga bågar är densamma som för smyckena. En kvinnlig färgskala med en feminin känsla som skapar glasögon vackra att bära som ett smycke, säger Liza Manestam, Sr Marketing Manager på Scandinavian Eyewear som sedan 2009 designar, säljer och marknadsför Pilgrim Eyewear.

Mode & Skönhet
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login