Peter Pan kommer till Nya China

Av den 12 november, 2019
Foto: Urban Joren

Peter Pan är ett klassiskt familjeäventyr som har fängslat barn och vuxna i över hundra år och nu kommer den till Nya China den 17 november.

Peter Pan är pojken som vägrar att bli stor. När han mister sin mamma går barndomen förlorad och drömmar förvandlas till mardrömmar. Med fantasins hjälp flyr han från sitt eländiga hem och tar sig till landet ”Ingenstans”, möjligheternas land, där lojala vänner och spännande äventyr ger honom styrkan att tro på sig själv. Följ med Kapten Krok, Tingeling, Tiger Lily och krokodilen på deras hissnande strapatser.

Alla – stora som små, döva som hörande – kan ta del av Tyst Teaters visuella och fysiska version. Peter Pan utspelar sig i modern tid med magi och fantasi som gestaltas helt utan ord eller tecken.

I den här familjeföreställningen medverkar publik- och kritikerrosade skådespelarna Amina Ouahid, Mette Marqvardsen, Ace Mahbaz och Niklas Älgen Andersson. Regi och bearbetning av Ramesh Meyyappan som senast regisserade föreställningen Den magiska fjädern för Tyst Teater som blev nominerad till scenkonstbiennalen för barn och unga 2014.

Föreställningen spelas utan ord och tecken.

Rekommenderas för barn och unga från 8 år och uppåt, familjer samt vuxna.

» Mer info här «

Kultur | Peter Pan kommer till Nya China
Örebroguiden

Källa: Örebro Riksteaterförening

You must be logged in to post a comment Login