Per Gessle till Gustavsvik

Av den 6 juli, 2017

Live Nation och Frimis Salonger meddelar att konserten med Per Gessle den 8 juli kommer att anordnas vid Gustavsviksbadet i Örebro, efter att Örebro kommun meddelat att Slottsparken inte längre är lämplig för konserter har arrangörerna beslutat sig för att välja Gustavsviksbadet som ny plats för konsert.

– Parken framför badhuset är en perfekt plats för att arrangera en konsert av denna dignitet samt att läget med närheten till centrum är toppen. Vi ser fram emot en härlig konsert på en fin plats i sommar, säger Kimmo Kirvesmäki från Frimis Salonger.

Per Gessle åker ut på stor sommarturné 2017

Winnerbäckduetten ”Småstadsprat” är redan en stor hit och imorgon släpps Per Gessles album ”En Vacker Natt”. Vi är otroligt stolta att kunna berätta att en av våra allra största artister och låtskrivare Per Gessle åker ut på en stor sommarturné 2017 under namnet ”En vacker kväll. Sommarturné 2017”. Den 19 konserter långa turnén startar på fantastiska Sofiero Slott i Helsingborg den 6 juli och avslutas på Sundbyholms Slott i Eskilstuna den 19 augusti.

Så här skriver Per själv om turnén:

”Det är dags att ta en musikalisk selfie!

Jag har skrivit låtar och varit artist i 37 år. Helt klart lyckligt lottad. Tre karriärer har det blivit. En med Roxette, en med Gyllene Tider och en alldeles solo. Alla tre är olika men ligger lika nära mitt hjärta och bär mitt personliga DNA och nu, till sommaren 2017, tänkte jag blanda om i min gryta och spela låtar jag skrivit som betytt extra mycket för mej. Både från Roxette, Gyllene Tider och från min soloresa. Det känns rätt. Och på tiden.

Det är tio år sedan jag gjorde ett svenskt album och en turné i Sverige på egen hand. Hoppas vi syns någonstans i den vackra sommaren.”

P.

Lördag 8 juli uppträder Per Gessle på vid Gustavsviksbadet.

» Mer info här «

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login