Pennybridge Challenge 2018

Av den 25 juli, 2018

Äntligen är det dags för sommarens roligast event och 2018 år upplaga av Pennybridge Challenge.

För er som inte varit med tidigare är detta en turnering i beachvolleyboll där alla har möjlighet att delta, där vår DJ på plats ser till att detta blir en maxad sommardag med lika mycket fokus på spel som på en skön dag i solen.

Den 28:e juli är datumet för årets tillställning och likt tidigare år håller vi till på Beachbrothers anläggning bakom Alnängsbadet. Vi ber alla som deltar att vara på plats 10:00 för uppvärmning, genomgång av regler samt presentation av lagen. Första matchen beräknas vara igång senast 10:45.

Självklart kommer bästa lag att krönas i de båda serierna men man kan även plocka hem pris som turneringens lirare och det kommer precis som förra året att delas ut pris till det lag som bidrar mest till att stämningen är på topp.

Även om beachvolley inte riktigt är din grej så är du självklart välkommen ändå på denna dagsfest, förutom DJ som spelar dagen lång kommer det finnas både mat och dryck till försäljning till väldigt förmånliga priser.

Pennybridge Challenge 2018 hålls lördag 28 juli hos Beachbrothers BC!

» Mer info här «


Det blir efterfest och prisutdelning på Storas terass för vad vore Pennybridge Challenge utan en efterfest?

Precis som tidigare år efter avslutad turnering så anordnar vi en efterfest och prisutdelning på kvällen, den här gången har vi fått möjligheten att vara på Stora Örebros ”hemliga terass”.

Vi samlas upp vid 20:00 då det bjuds på fördrink inne på Stora Örebro och efter det tar vi trapporna upp till terassen, där kommer det bjudas på en enklare buffé samtidigt som vi drar igång prisutdelningen.

Kvällen kommer förutom prisutdelning och mat att toppas med Örebros egna party jockey Roger Q som håller låda samt att Freddie Liljegren kommer plocka med sig gitarren och bjuda oss på lite skön livemusik.

Vi välkomnar spelare, ledare, funktionärer och åskådare till denna efterfest och hoppas alla vill ta en öl och avsluta PBC 18 på bästa sätt med oss!

Efterfesten hålls på Stora Örebro efter avslutad turnering lördag 28 juli.

» Mer info här «

Nöje | Pennybridge Challenge 2018
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login