På TV | Höjdpunkter i augusti på Kanal 5

Av den 7 juli, 2015

Inför slutet av CSI: Crime Scene Investigation hyllar Kanal 5 originalserien genom att visa elva av de bästa avsnitt som seriens femton säsong långa historia producerat. Avsnitten är utvalda av teamet som skapat serien. Fler kriminalserier är tillbaka i augusti och fler nyheter om svenska serier kommer att kommuniceras längre fram.

Nya svenska programserier i Kanal 5 blir det såklart, fler nyheter kommuniceras längre fram…

Hyllning till CSI: Crime Scene Investigation
Klassiska CSI hyllas med produktionens favoritavsnitt och CSI-finalen i höst

Inför slutet av CSI:Crime Scene Investigation hyllar Kanal 5 originalserien genom att visa elva av de bästa avsnitt som seriens femton säsong långa historia producerat. Avsnitten är utvalda av teamet som skapat serien.

Best of CSI kommer att sändas måndagar 21.55 med start 10 augusti och leder fram till visningen av det nyproducerade specialavsnitt som avslutar klassiska CSI och som kommer att sändas kort efter amerikansk sändning i Kanal 5. Spelfilmslängd och återvändande CSI-veteraner utlovas med Marg Helgenberger, William Petersen, Ted Danson och Jorja Fox som klara namn. Finalen sänds 27 september i USA.

I höst startar dessutom nya tillskottet CSI: Cyber, med  Patricia Arquette i huvudrollen, på Kanal 5.

Bilder ur seriens historia och en kort historik kring CSI: Crime Scene Investigation finns bifogat.

Kriminalserier tillbaka i augusti
Tillbaka i augusti

Criminal Minds är tillbaka mitt i tionde säsongen måndag 3 augusti, de två sista avsnitten av Stalker sänds måndag 27 juli och måndag 3 augusti och Law & Order: Special Victims Unit är tillbaka med säsong 16 torsdag 6 augusti 21.00.

Unge kommissarie Morses andra säsong startar 19 augusti 21.00 på Kanal 5 och tar över efter Huss-filmerna som sänds under sommaren. Har man dessutom missat första säsongen av Unge kommissarie Morse sänds den i Kanal 9 med start lördag 18 juli 21.00.

Young & hungry och Benched
Young & hungry, säsong 2 startar fredag 21 augusti 18.00

Premiär för Benched fredag 21 augusti 18.30

I andra säsongen av Young & hungry försöker Gabi förstå varför Josh blåste av bröllopet. Elliott tar sig an den förtvivlade Josh. I Benched möter vi företagsjuristen Nina Whitley som offrat mycket för att kunna ta sig till toppen. Men när hon blir förbisedd för en befordran och hennes pojkvän förlovar sig med en annan kvinna drabbas hon av ett episkt sammanbrott.

Film & Spel | På TV
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login