På måndag slår Prison Island upp dörrarna i Örebro

Av den 10 december, 2017

I källaren under Pitcher’s har det byggts och fixats den senaste tiden, det är gänget bakom Pitcher’s som har byggt de senaste attraktionerna till den populära sportbaren och dessa har premiär måndag den 11 december.

Örebroguiden fick möjligheten att smita in lite före för att kolla in de olika aktiviteterna.

Det är flera aktiviteter som kommer att finnas tillgängliga Prison Island, Lazer Game och längre fram även 7D-film, så vad är nu allt detta?

Prison Island
Detta är ungefär som Bodaborg med 25 celler (10 till kommer längre fram) som innehåller olika utmaningar där hjärna, fysik och samarbetsförmåga sätts på prov.

Cellerna är graderade med hur de utmanar laget samt hur många man måste vara för att kunna få full pott, man får reda på hur stor den taktiska utmaningen är, hur stor den fysiska utmaningen är samt hur mycket teknik som krävs. Det förekommer också små ledtrådar i Cellens namn och undertext.

Ett lag bör bestå av mellan 3 och 4 deltagare.

Vi hann prova några celler och jag gillade den bredd i utmaningarna som finns tillgängligt, det känns som att det finns utmaningar som kan passa de allra flesta.

Lasergame
Här utrustas varje spelare med en väst och en laserpistol och det gäller att träffa motståndaren, försvara sin egen bas samt att skjuta motståndarlagets bas för att få poäng och så klart vinner laget med mest poäng.

Detta är intensivt och en riktig adrenalinkick så man är rejält svettig efter en match som pågår i 20 minuter. I laserarenan kan man spela upp till 18 personer samtidigt.

Priser och mer information kan ni hitta här »

⇓ ⇓ ⇓ ⇓ Bilder från Prison Island och Lasergame ⇓ ⇓ ⇓ ⇓

Karl-Johan Sandberg, Nöje | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login