På lördag tävlar Jasmine Kara i Melodifestivalen

Av den 15 februari, 2017

Den svenska artisten och låtskrivaren som vi sett i allt ifrån TV program som ”Allsång på skansen”, ”Let’s Dance” och ”Grammisgalan” med nomineringar i P3 guld och stor framgång med turnéer och listettor i England och Japan har kommit hem till Sverige för att äntligen debutera i melodifestivalen.

– Låten Gravity kom väldigt enkelt till mig och Anderz Wrethov, när vi hade en låtskrivarsession. 

Vi visste att jag ville göra mello, och det första vi gjorde efter att vi hittat en melodi som kom väldigt naturligt var att prata om vad vi ville säga i ett sådant här stort sammanhang. Kärlek, värme, glädje och passion blev svaret.

Efter ett sådant år som 2016, med så stora tragedier som drabbat världen och gjort att så många av oss människor förlorat hoppet, så ville vi ge människor en glad och varm låt som kunde kännas i hjärtat. Så kom ”Gravity”till.  Den beskriver hur vi i alla lägen behöver varandra och dras till varandra i slutet av dagen även om det går upp och ner i livet och i våra relationer. I mitt fall handlar Gravity om dragkraften jag har till musiken. 

– Ibland kan jag känna att jag bara vill ge upp för att det är så galet tufft och nästan alltid uppförsbacke. Men ”at the end of the day” så kan jag inte för jag kan inte leva utan musiken och att göra musik som artist är mitt kall och det som alltid helar min själ.

Jasmine uppträder nu på lördag i melodifestivalen som nummer 4 i startfältet.

För att rösta.
Ladda ner melodifestival- appen eller ring 
Tel 099 208 04  (3,60 kr per röst) eller 099 908 04 ( 9,90 kr per röst, varav 8,90 till Radiohjälpen). 
SMS-röster: 72 211 med texten 04 för 3:60 SMS eller 72 999 med texten 04 för 9:90 SMS (varav 8,90 till Radiohjälpen).

Så missa inte Jasmines framträdande på melodifestivalen och passa på att rösta på henne.

Kultur & Musik | Örebro
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login