På lördag smäller dom sista raketerna på Tjo i Tjögsta

Av den 1 augusti, 2017

Det är massor av sålda biljetter inför att Doug Seegers med band kommer till Tjo i Tjögsta på lördag 5/8.

Det har snart gått 3 år sedan Doug Seegers första möte med det svenska folket, tack vare det omåttligt populära ”Jills Veranda”, det möte som skulle visa sig bli livsomvälvande och göra Doug till en av vår tids mest folkkära artister.

Succén blev ett faktum och det skulle visa sig bara vara början, under de gångna tre åren har Doug hunnit med över 200 konserter och 4 album och sommaren 2016 utsågs han till Sveriges flitigaste artist av nyhetsbyrån TT.

Det finns något som är särskilt anmärkningsvärt i Dougs karriär, förutom den uppenbara solskenshistorien – att gå från en hemlös gatumusikant, till att bli stjärna på andra sidan jorden, närmare 738 mil hemifrån, över en natt.

Nämligen Dougs förmåga att leta sig in i hem och hjärta, och stanna där. Doug Seegers ömsesidiga kärlek och tacksamhet för sin dedikerade och trogna publik är något som sällan skådats, och det är också tack vare det oändliga stöd som visas – som vi nu kan fortsätta detta äventyr tillsammans.

Förutom Doug Seegers kommer Örebrobandet The Bland. Bandet är aktuella med en ny skiva och turné i tio länder. Dessutom kommer Bara Jonson And Free som har jobbat tillsammans med Amir Aly som är samma producent som Jill Johnsson och Doug Seegers har. Förutom massa musik på scen kommer Örebropopulära Klubb Mono med Niclas Jonsson och Mikael Lehikoinen att spela vinyl. Som vanligt serveras det goda hamburgare, ölkorv, friterad brieost och lokalbryggd pale ale.

Doug Seegers spelar på Tjo i Tjögsta lördag 5e augusti.

» Mer info här «

– Vi trodde aldrig att det skulle bli såhär bra. Det har varit en succé här ute i sommar. Vi känner oss otroligt stolta över att Doug Seegers med band avslutar hos oss i sommar,
berättar Björn Wallgren .

– Jag har känt mig mest taggad inför den här kvällen. Det har varit superkul att arrangera Tjo i Tjögsta. Ser mest fram emot The Bland, berättar Ki Sandholm.

– Det har varit så kul att träffa alla härliga besökare i sommar. Inför sista upplagan kommer vi servera våra grymma hamburgare. Dessutom kommer vi ha vår egna Åby Ale som sålde slut när Thomas Di Leva spelade, berättar Mirjam Sandberg.

Tjo i Tjögsta blev succé. Tankarna går inför ett nytt Tjo i Tjögsta 2018.

Kultur & Musik | Tjo i Tjögsta
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login