På dejt med Jessica Andersson

Av den 28 februari, 2018
Jessica Andersson - foto Andreas Sundgren

Ja, alltså jag kommer ju på dejten precis som jag är så du behöver inte göra dig till eller så, bara kom som du är du också. Ska försöka vara så ärlig och öppen som möjligt och berätta om mig själv, sjunga en hel del och bjuda på en del oväntade överraskningar 😉
Sen hoppas jag givetvis att du liksom jag har humor och gillar att skratta, att kemi uppstår så att vi får feeling och kanske till och med vill dansa! Känns spännande – vi ses! / Jessica

På dejt med – Jessica Andersson är namnet på Jessica Anderssons allra första turné i eget namn, en turné som kommer ta henne och hennes band till hela 35 konserthus och teatrar runtom i Sverige! Under konserten kommer Jessica bjuda på sina favoritlåtar, omsorgsfullt arrangerade i olika kostymer och blanda musiken med ömsom humoristiska, ömsom djupdykande reflektioner över karriären och livet i stort.

Publiken kan se fram emot en intim och dynamisk kväll, full av ljuv musik och en och annan överraskning, precis som det skall vara på en dejt!

Sedan Melodifestival-debuten i duon Fame med låten Give Me Your Love, som resulterade i en topplacering i Eurovision Song Contest, har Jessica medverkat i Melodifestivalen ytterligare sex gånger.

Hon har också…
– vunnit en Guldmask för bästa kvinnliga huvudroll för sin roll i musikalen ”Little Shop of Horrors” (2008).
– givit ut den självbiografiska boken ”När kalla nätter plågar mig med minnen av hur det var” (2009) och den har sålt i hela 120.000 exemplar.
– legat i fantastiska 98 veckor på Svensktoppen med låten I Did It For Love, som även blev utsedd till årets låt i programmet (2010).
– släppt albumet 40.14.4., som hon skrev tillsammans med Peter LeMarc och Marit Bergman. (2013)

2018 blev det ännu en finalplats i Melodifestivalen, denna gång med låten Party Voice som också  blev en gigantisk radiohit och som visar att Jessica är mer än redo att ta bandet med sig ut på turné i eget namn!

På dejt med – Jessica Andersson presenteras av Krall Entertainment i samarbete med Sangré Event. Producent är Sussie Holm och för regin står Hans Marklund. Biljetterna släpps på www.krall.se

På dejt med Jessica Andersson kommer till Örebro Konserthus fredag 1 mars.

Kultur & Musik | Örebro Konserthus
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login