P4 Örebros söker Årets lokalartist

Av den 27 oktober, 2019

År 2007 blev David Karlsson från Lindesberg årets lokala artist. År 2016 var Amanda Ekberg från Lindesberg en av finalisterna. Nu är det dags att kora Årets lokalartist i P4 Örebro! Är du den som Sveriges Radio P4 Örebros söker? Snart är det dags att kora Årets lokalartist i P4 Örebro! 

Skicka in din ansökan till Sveriges Radio senast söndag 10 november 2019. Den som vinner tävlingen får stå framför en stor publik på en av P4 Örebros scener i december, spelas flitigt i radion och dessutom göra en julkonsert med flera låtar i P4 Örebro.

Bonus är att den som vinner kommer att vara support åt en känd artist som Kulturaktiebolaget bokar till Örebro under 2020.

Kriterier för att tävla:

  • P4 Örebro söker en sångare/sångerska.
  • Du som tävlar ska ha någon koppling till Örebro län.
  • Du är ackompanjerad av max ett akustiskt instrument, som till exempel gitarr eller piano.
  • Låten du tävlar med är max 4 minuter lång men genren är valfri.

Anmäl dig genom att fylla i tävlingsblanketten via länken nedan. Mejla din anmälningsblankett till p4orebroslokalartist@sverigesradio.se tillsammans med en inspelning i mp3- eller Wavformat och en kort biografi.

Så här utses bidrag och vinnare: En jury väljer ut fyra bidrag som går vidare i tävlingen. De artisterna får komma till radiohuset i Örebro och spela in sitt tävlingsbidrag med Sveriges Radios tekniker och eget komp.

De fyra artisterna kommer också spelas i P4 Örebro. Det är P4 Örebros lyssnare som är med och röstar fram Årets lokalartist. Röstningen pågår i en vecka i slutet av november.

Musik | P4 Örebros söker Årets lokalartist
Örebroguiden

Källa: Lindekultur

You must be logged in to post a comment Login