Over 80% väljer all inclusive på semestern i Turkiet

Av den 1 april, 2018
Med All Inclusive går man till dukat bord varje dag utan att ta fram plånboken.
Foto: Malin Eriksson / Turkietresor

Hela 8 av 10 som bokar paketresor med flyg och hotell hos Turkietresor väljer all inclusive. Marknadsansvarig på Turkietresor, Malin Eriksson, menar att det finns två huvudsakliga skäl till att all inclusive är så populärt;

– För det första får man otroligt mycket för pengarna, och för det andra är det väldigt praktiskt, både för barnfamiljer och vuxna, svenskar vill slappna av på semestern, kanske speciellt när man semestrar längst Antalyakusten i Turkiet, där sol, strand och bad ofta är syftet med resan, säger Eriksson. Då är all inclusive ett perfekt sätt att underlätta för att alla i resesällskapet ska få deras önskemål uppfyllda.

Och det ser ut som att Eriksson har rätt, för hela 8 av 10 resenärer som bokar hotell och flyg med Turkietresor väljer all inclusive, framför andra alternativ som frukost, halvpension eller hotell utan måltider inkluderat i priset. All inclusive är ett hotellpaket där mat, dryck och oftast även snacks och underhållning är inkluderat i priset. – Har man provat det en gång, vet man hur mycket pengar som kan sparas jämfört med boende utan inkluderade måltider, säger Eriksson.

Pengarna försvinner fort på semestern; barnen ska ha glass, de vuxna vill ta en drink, man behöver ofta betala för solstolar på stranden och inte minst ska alla i resesällskapet beställa både lunch och middag. Reser man i större grupper är det dessutom ofta ett stort projekt att hitta en restaurang alla är nöjda med, beställa mat och dela upp betalningen. Genom att välja all inclusive kan man fokusera på att tillbringa tid med familj och vänner som man reser med.

Turkietresor har ett stort urval all inclusive-hotell i alla kategorier; från enkla lägenhetshotell med tre måltider inkluderat, till stora och lyxiga hotell där alla måltider, drycker, glass, kakor och snacks är tillgängligt dygnet runt.

Detta är ett tilltalande koncept för både barnfamiljer, familjer med ungdomar och vuxna som reser själva. Jag är inte alls överraskad över att 80 procent väljer den här lösningen, avslutar Eriksson.

Resa
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login