Oss kattvänner emellan

Av den 17 september, 2016

Oss kattvänner emellan – höstens måste-bok för alla kattälskare, kärleken till katterna förde dem samman – och resulterade i en bok om människans bästa vän!

När kattexperten Susanne Hellman Holmström och tv-profilen Suzanne Axell träffades första gången uppstod omedelbar vänskap. De upptäckte snabbt att de hade något gemensamt kärleken till våra pälsbeklädda fyrbenta vänner och ganska snart kom idén att skriva en bok tillsammans om den fantastiska relationen mellan människa och katt.

I Oss kattvänner emellan får läsaren följa Susannes och Suzannes katthistorier. Vi får även bekanta oss med bland andra Camilla Läckbergs och Elsie Johanssons kändiskatter och deras goda liv. Det bjuds också på härliga historier från kattvänner och eldsjälar runtom i Sverige, vackra bilder samt rolig kurrriosa såklart!

Boken är en perfekt present till alla vars hjärta klappar för katter och gör sig bra som en läckert formgiven och faktaspäckad coffee table-bok.

Om författarna
Susanne Hellman Holmström är en omtyckt kattexpert som under flera år svarat på kattfrågor i SVT-programmet Go’Kväll. Hon arbetar även som kattbeteenderådgivare och har vigt hela sitt yrkesliv åt katternas värld.

Suzanne Axell är sedan 2003 programledare för Fråga Doktorn på SVT, ett av kanalens mest sedda program med i snitt 1 miljon tittare per avsnitt. Hon är journalist i grunden och det är som programledare som hon blivit en älskad tv-personlighet.

Nöje
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login