Oscar Zia släpper video till ”Kyss Mig i Slo-mo”

Av den 19 april, 2018

Den 6 april släppte Oscar Zia sin nya singel ”Kyss Mig i Slo-mo” feat. Leslie Tay som tog sig rakt in på Spotify topplistan, låten har sedan dess lovordats av såväl media som artistkollegor och den klättrar på Spotify samt virala topplistan.

Förra veckan släppte Oscar musikvideon som är regisserad av honom själv. Den föreställer en tennisturnering på blodigt allvar, inspelad i en tennishall med vänner till Oscar.

”Musikvideon kom ur en märklig vision jag hade som är väldigt konstig att vi fick ihop. Också konstigt att jag valde att alla skulle spela tennis när ingen kunde spela. Strömmen gick fyra gånger, vi var klara kl 7 på morgonen, mina kompisar jag tvingat vara med hatar mig. Det var kul att spela in. Hela stämningen i videon och historien speglar frihet som känns väldigt viktigt att ha i livet. På ett inte alls klyschigt vis.” – Oscar Zia.

I lördags gästade Oscar Nyhetsmorgon och framförde senaste singeln tillsammans med Leslie Tay samt första singeln på svenska som han släppte den 6 april, ”Det Går Aldrig”. 

Missa inte Unicefgalan på TV4 den 1 maj där Oscar gör ett musiknummer tillsammans med Mia Skäringer.

Kultur & Musik
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login