Oscar – PTn som älskar tanken bakom Givers Gain

Av den 31 oktober, 2018
Oscar Turgut, BNIare i Örebro

Oscar Turgut är Personlig Tränare och är med i ett team i Örebro, han är nominerad till Årets PT och drivs av att få hjälpa människor till en bättre hälsa. Längst ner bjuder han på sina bästa tips för hur du som BNIare kan kombinera träning med jobb, nätverkande och ett aktivt liv i övrigt. 

Vad är det bästa med ditt yrke?
– Jag brinner för träning och allt som det innefattar. Att få hjälpa människor till en bättre hälsa och följa dem mot sina mål är mycket stimulerande för mig. Jag vet att fysisk aktivitet och hälsosamma kostvanor skulle få många människor att må bättre. Därför vill jag dela med mig av mina kunskaper så att fler inser vikten av att vårda sin kropp och därmed kunna njuta av livets alla goda stunder. Människokroppen och hur den fungerar har alltid fascinerad mig. Jag letar hela tiden efter nya utmaningar och då är det extra roligt att få nya kunder med olika behov. Mitt arbete ger mig så otroligt mycket energi och livsglädje. 

Varför tror du att just du är nominerad till Årets PT?
– Jag har ju vunnit priset en gång tidigare, 2014, och sedan dess har jag fortsatt leverera på samma nivå. Sen ger jag också allt för se till att alla mina kunder når sina individuella målsättningar.  

Varför gick du med i BNI?
– Jag gick med i BNI för att jag älskar tanken bakom Givers Gain, genom att jag själv har bott i USA och där hjälper man varandra till affärer.

Vad har varit den största nyttan för dig med att vara med i BNI?
– Få chansen att komma in i större företag, som jag har haft svårt att få in en fot i.

Hur gör man för att rösta på dig?
– Du röstar genom att klicka på länken under Resurslänkar nedan eller klicka https://sv.surveymonkey.com/r/guldhjartat-pt och scrollar ner till mitt namn, Oscar Turgut och klickar i det och följer sen instruktionerna.  

Vilka är dina bästa tips för att kombinera träning med ett aktivt liv i övrigt för att ”få ihop livspusslet” som BNIare?
– Att alltid hitta egen tid, mellan allt jobb och möten så som att cykla till jobbet, eller ta trapporna istället för hissen, sen rekommenderar jag de klassiska övningarna som man bara behöver använda sin egna kropp som verktyg. Då behöver man inte stressa med att ta sig till gymmet eller en träningsanläggning, så som klassiska armhävningar, situps, plankan liggande rygglyft, ben böj, chins eller dips, etc.

Träning & Hälsa | Oscar PT
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login