Oscar Ahlgren släpper debut-EPn ”En sista gång”

Av den 12 juli, 2020

Oscar Ahlgren debuterade tidigare i år med singlarna ”Värd” och ”Döda min luft” som tillsammans har över 300 000 streams och ledde honom till att få uppträda på Big Brother finalen 2020.

Nu är det dags för Oscar att släppa sin debut-EP ”En sista gång”, innehållande tre helt nya spår. På EPn har Oscar teamat upp med Lokal, Rasmus Hultgren och Fred Daniels. Producerat har Oscar Levander och Fred Daniels gjort. Under sommaren och hösten kan vi förvänta oss mer musik från Oscar.

I slutet av 2019 så började Oscar samarbeta med producenterna och låtskrivarna bakom ”Södra Station” och ”Lokal”. Oscars musikintresset började redan i pojkrummet hemma i Hässelby som liten när redline-vågen med bland annat Dani M tog sig fart. Medan Oscars klasskamrater satt i skolbänken var han hemma och gjorde musik. Uppväxten har kantats av utmaningar och svårigheter i skolan och hemmen har varit många. Oscars bakgrund gjorde att han hoppade av skolan som 15-åring för att istället kunna satsa helhjärtat på musiken med höga mål i sikte. Rotlösheten som hans uppväxt präglats av skildrar Oscar i sina texter på ett rått och ärligt sätt.

Lyssna på EPn här»

Musik | Oscar Ahlgren släpper debut-EPn ”En sista gång”
Örebroguiden

Källa: Sony Music

You must be logged in to post a comment Login