Örebros skönaste studentklubb Club Universal tillbaka

Av den 25 september, 2019

För den som kommer ihåg var den ultimata festen på Klaras på onsdagarna, det var då som studentklubben Club Universal höll hov och visade upp hur en riktig fest skulle gå till.

Onsdagar i Örebro är mer eller mindre lika med öken när det kommer till uteliv, förr när det begav sig fanns det i alla fall Club Universal som arrangerades på Klaras (idag Watt) som visade hur en mitt-i-veckan-fest skulle gå till. En skön fest med lika sköna happenings och artister där studenter och självklart vem som helst fick vara med, styrdes upp och bjöd på dans som underhållning.

Nu på Onsdag 25 September bjuder Club Universal på ett scenframträdande av Phantom Banner och WHLSTRM, därefter kommer partyt att lyfta till oanade höjder i en retroresa där garanterat alla kommer att känna igen sig.

Onsdag 25 September 2019 är det dags för Club Universal att resa sig ur askan och återigen visa hur en fest ska gå till, på premiären blir det en live-akt och följande Onsdagar blir det happenings så som, musicquiz, bowling och andra sköna aktiviter anpassat till lokalerna.

Missa inte antagligen den skönaste studentfesten i Örebro Club Universal på Watt med start Onsdag 25 September 2019!

» Mer information här «

Nöje | Örebros skönaste studentklubb Club Universal tillbaka
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login