Örebrokompaniet bjuder in till musikfest i Stadsparken

Av den 20 juli, 2018

Örebrokompaniet bjuder örebroarna på en sprakande kväll i Örebro Stadspark den 18 augusti, vecka 33 blir en supervecka i Örebro med flera stora evenemangssatsningar i staden.

Nu kan Örebrokompaniet även presentera konsertkonceptet ”In the Summertime” som kommer hållas den 18 augusti på scenen i Örebro Stadspark direkt efter ”Önskekonserten”. Scenen kommer gästas av både nationella och lokala artister under kvällen och startar med en riktig barnfavorit – Sjung med Pettson & Findus i Stadsparken. 

Program: 
Albin Johnsén
Artisten och låtskrivaren Albin Johnsén slog igenom med superhiten ”Din Soldat”. Albin har turnerat Sverige runt och hans musik har lyssnats på över 90 miljoner gånger. Nu är Albin aktuell med ny platta.

Louisiana Avenue med gäster
Louisiana Avenue är en riktig glädjeorkester som för tankarna till Mardi Gras. Louisiana Avenue skapar tillsammans med sin publik en oförglömlig upplevelse av glädje, musik och dans och har varit ute och turnerat med bla. Danny Saucedo. 

Amanda Ginsburg ( Gästar Louisiana Avenue )
Amanda har under året medverkat i Svt Go Kväll, Sommarkrysset, haft flera av sina låtar spelade på Sveriges Radio, blivit nominerad till Jazzkatten, fått Olle Adolphsonstipendiet, fått fyra av fem för sitt album i DN och fyllt konserter runtom i landet. Dessutom har artister som Nils Landgren och Magnus Lindgren uttryckt att Amanda är Sveriges nya jazzstjärna. Dom har även medverkat både live och på hennes skiva. Amanda har i media jämförts med artister som Veronica Maggio, Monica Zetterlund mflr. Nästa tisdag 24/7 medverkar Amanda i Allsång på Skansen. 

Les Gordons
Örebros egna indiepopsnören Les Gordons är aktuella med sitt album ”Going Down The Killer Slope”. Les Gordons spelar skramlig 90-taldoftande pop som har jämförts med bl.a. Brainpool, Popsicle, Mando Diao och The Hives. Les Gordons har spelat både på Live at Heart, Whisky a Go Go i LA men även i Melodifestivalen. De gör helt enkelt vad som faller dem in. Nu tänker de åka med full fart nedför mördarbacken.

Evenemanget börjar 18:00 så passa på att njuta av sommaren och bra musik.

Kultur & Musik | In the Summertime
Örebroguiden

You must be logged in to post a comment Login